Η επιθυμία του γιου του Μίκαελ Σουμάχερ για το 2017
Αποφασισμένος να σκαρφαλώσει στην κορυφή του κόσμου είναι ο Μικ Σουμάχερ, γιος του επτά φορές πρωταθλητή κόσμου στην F1, Μίκαελ Σουμάχερ, που εξακολουθεί να δίνει μάχη μετά το ατύχημα στις γαλλικές Άλπεις πριν από τρία χρόνια.
Ο Μικ Σουμάχερ σημείωσε ικανοποιητική πρόοδο κατά τη διαδρομή του στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Το 2017 θα συμμετάσχει στην F3 μετά από μια καλή σεζόν στο F4.

(Πηγή φωτογραφίας ΑΠΕ ΜΜΕ / EPA / JENS WOLF)
Ωστόσο, δεν κρύβει τις μεγάλες του φιλοδοξίες: «Θέλω να γίνω πρωταθλητής της Formula 1, όπως και κάθε πιλότος», είπε στην εφημερίδα Bild.
«Η Formula 3 είναι το επόμενο βήμα για μένα και δεν μπορώ να περιμένω. Το έτος 2017 θα είναι σίγουρα μια πρόκληση, αλλά τα στοιχεία των τελευταίων εβδομάδων έχουν δείξει ότι το αυτοκίνητο είναι απολαυστικό στην οδήγηση. Αυτή είναι μία κατηγορία που όλα τα μεγάλα ονόματα έχουν περάσει. Από την άποψη του επαγγελματισμού, είναι λίγο πιο κοντά στη Formula 1 και είναι λίγο πιο δύσκολη», πρόσθεσε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Είναι πασιφανές ότι ο νεαρός οδηγός μηχανοκίνητης οδήγησης, θέλει να ακολουθήσει επαγγελματικά τις επιτυχίες του πατέρα του Μίκαελ Σουμάχερ.
Τι γνωρίζουμε για τον θάνατο ερευνήτριας από πανώλη στη Ρωσιά - Σε καραντίνα σχεδόν 200 άτομα
12:08
Morgan Stanley για METLEN: Σύσταση «Overweight» με τιμή-στόχο τα 5600 ευρώ
12:00
Υεμένη: Ο πρόεδρος αλ Αλίμι μιλά για έφοδο με σκοπό την ανακατάληψη του συνόλου της χώρας
11:59
Ο «Βασιλιάς του Βαλς» André Rieu έρχεται στο TELEKOM Center Athens την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2027
11:44