ΣΠΟΡ

Primera Div.: η πρώτη προπόνηση της χρονιάς για την Μπαρτσελόνα

Primera Div.: η πρώτη προπόνηση της χρονιάς για την Μπαρτσελόνα
Reuters / Heino Kalis

Η Μπαρτσελόνα υποδέχθηκε το 2017 με την πρώτη «ανοιχτή προπόνηση» για το κοινό της, αλλά και με ένα βίντεο με όλα τα πρώτα γκολ του κάθε χρόνου την τελευταία 10ετία.

Παραδοσιακά κάθε χρόνο η Μπαρτσελόνα ξεκινά με μία προπόνηση στην οποία υποδέχεται τον κόσμο της και τους φιλάθλους της στο mini Estadi. Και εφέτος βρέθηκαν περισσότεροι από 10.000 οπαδοί της Μπαρτσελόνα που αποθέωσαν τα ινδάλματά τους, βγήκαν μαζί τους φωτογραφίες και πήραν τα αυτόγραφά τους.

fcbarcelonapractice


(Πηγή: Instagram / fcbarcelona)

Επίσης οι παίκτες της Μπαρτσελόνα έδειξαν και το κοινωνικό τους πρόσωπο και επισκέφθηκαν διάφορα νοσοκομεία στην Βαρκελώνη, μοιράζοντας δώρα και προσφέροντας λίγη χαρά κυρίως στα μικρά παιδιά, που νοσηλεύονται αυτές τις ημέρες.

Και ο σύλλογος όμως έκανε το δικό του δώρο στους φιλάθλους, ετοιμάζοντας ένα βίντεο με όλα τα "πρώτα γκολ" κάθε έτους, από το 2007 μέχρι και το 2016, που πέτυχε η ομάδα είτε στο πρωτάθλημα, είτε στο Κύπελλο.

(Πηγή: You Tube / FC Barcelona)

Το 2017 η Μπαρτσελόνα θα ξεκινήσει με δύο πολύ δύσκολα εκτός έδρας ματς, στα οποία θα επιδιώξει να βάλει το πρώτο γκολ του έτους: την Πέμπτη στις 22.15 στην έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου και την Κυριακή στις 21.45 στην έδρα της Βιγιαρεάλ για το πρωτάθλημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ