ΣΠΟΡ

Premier League: πρόταση της Γιουνάιτεντ στην Ρόμα για τον Μανωλά

Premier League: πρόταση της Γιουνάιτεντ στην Ρόμα για τον Μανωλά
EUROKINISSI / ACTION IMAGES / AP Photo/Andrew Medichini

Η Αγγλική εφημερίδα SUN αποκαλύπτει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κάνει πρόταση για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά από την Ρόμα στην μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της SUN ο Ζοσέ Μουρίνιο στράφηκε στον Έλληνα διεθνή, μετά το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με την Μπενφίκα για την αγορά του Σουηδού στόπερ Βίκτορ Λίντελοφ και ενεργοποίησε το plan B, που είναι ο Έλληνας στόπερ.

Ο Special One φάινεται ότι παρακολουθεί τον Μανωλά, μαζί με τον Φλορέντσι από τον περασμένο Μάιο, όμως το καλοκαίρι δεν μπόρεσε να βρει η Μάντσεστερ και η Ρόμα το σωστό ποσό για την ολοκλήρωση της μετακίνησης (καθώς υπήρχε και το ποσοστό μεταπώλησης στον Ολυμπιακό).

3951328


(Ο Μανωλάς αγκαλιά με τον Φλορέντσι - Πηγή: EUROKINISSI / ACTION IMAGES / AP Photo/Andrew Medichini)

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ήδη έχει γίνει η πρώτη πρόταση ύψους 38 εκατ. € με τη Γιουνάιτεντ, που επιθυμεί διακαώς ενίσχυση στην άμυνα της, να φέρεται πρόθυμη να ανεβάσει την προσφορά της ακόμη και στα 47 εκατ προκειμένου να αγοράσει τον Μανωλά. Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και γίνει το deal, τότε ο διεθνής Έλληνας αμυντικός θα γίνει ο 2ος στόπερ, μετά τον Σωτήρη Κυργιάκο στην Λίβερπουλ, που θα αγωνιστεί σε μία από τις δύο πιο ιστορικές ομάδες της Αγγλίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ