ΣΠΟΡ

NBA: τρίτος στην ψηφοφορία του All Star ο Αντετοκούνμπο

NBA: τρίτος στην ψηφοφορία του All Star ο Αντετοκούνμπο
Benny Sieu-USA TODAY Sports

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πάει για βασικός της ομάδας της Ανατολής στο All Star Game με τους φιλάθλους από όλο τον κόσμο να τον ψηφίζουν μαζικά.

Ο Αντετοκούνμπο ξεπερνάει όλες τις προβλέψεις και τις προσδοκίες, ειδικών και μη και ήδη βρίσκεται στην 3άδα των πιο δημοφιλών παικτών της Ανατολής, καθ οδόν για να κλείσει μια θέση στην βασική 5άδα της Ανατολής στο All Star Game!

Τα πρώτα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, που τρέχει, ο Giannis υπολείπεται σε ψήφους στην Ανατολή μόνον του Λεμπρόν Τζέιμς και του Κάιρι Ίρβινγκ: ο Αντετοκούνμπο έχει 500.663 με τον Λεμπρόν στα 595.288 και να είναι οι δύο πρώτοι στους φόργουορντ-σέντερς της Ανατολής. Μόνον ο Ίρβινγκ έχει επίσης περισσότερους ψήφους 543.030 από την λίστα των γκαρντ. Είναι ενδεικτικό της κατάστασης που διαμορφώνεται, ότι όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της Ανατολής ακολουθούν με τους μισούς μόλις ψήφους.

Ο Greek Freak έχει τα ίδια ποσοστά δημοφιλίας και με τα τεράστια ονόματα της Δύσης, που επίσης κινούνται γύρω στους 500.000 ψήφους-Ντουράντ, Κάρι, Χάρντεν και Γουέστμπρουκ. Με αυτή την κατάσταση που διαμορφώνεται, μοιάζει απίθανο να μην είναι στην αρχική 5άδα, ενώ ξεκίνησε και η δυνατότητα ψηφοφορίας μέσα από το επίσημο σάιτ του NBA (κάντε κλικ για να ψηφίσετε). Θυμίζουμε ότι εφέτος η ψήφος του κόσμου είναι το 50% και το υπόλοιπο μοιράζεται ανάμεσα σε παίκτες και εκπροσώπους του Τύπου, που όμως λογικά στην περίπτωση του Έλληνα άσσου δεν θα έχουν διαφορετική άποψη, βάσει των όσων κάνει και με το Μιλγουόκι.

Και βέβαια ακόμη όλοι συζητούν την τεράστια εμφάνισή του στο Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν και το νικητήριο καλάθι του Αντετοκούνμπο στην εκπνοή του αγώνα με τους Νικς για την επικράτηση των Μπακς με 105-104.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 27 πόντους, 13 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κοψίματα και 1 κλέψιμο, οι Μπακς με ρεκόρ 18-16 στην 6η θέση κυνηγούν Ατλάντα (19-6) και Σάρλοτ (20-16)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ