ΣΠΟΡ

Super League: παγωμένο το γήπεδο στη Βέροια, ξεκίνησε το Αστέρας Τρ.-ΑΕΚ

Super League: παγωμένο το γήπεδο στη Βέροια, ξεκίνησε το Αστέρας Τρ.-ΑΕΚ
Το χιονισμένο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης EUROKINISSI SPORTS / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η αναμέτρηση της Βέροιας με τον Ηρακλή για την 2η αγωνιστική της Superleague έπεσε θύμα της κακοκαιρίας και αναβλήθηκε για αύριο Κυριακή. Ξεκίνησε η αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με την ΑΕΚ υπό σφοδρή χιονόπτωση.

Ο αγωνιστικός χώρος στην Βέροια ήταν παγωμένος από την χιονόπτωση που προηγήθηκε και επικίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών της Βέροιας με τον Ηρακλή για την εξ αναβολής 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

4010121


(Πηγή: EUROKINISSI SPORTS)

Οι 11άδες παρατάχθηκαν κανονικά βέβαια, αλλά ο διαιτητής Καλογερόπουλος έστειλε τους παίκτες στα αποδυτήρια, και εκ νέου ορισμού του για αύριο Κυριακή στις 17.15.

4010105 1


(Πηγή: EUROKINISSI SPORTS)

Υπήρξε πάντως διχογνωμία ανάμεσα στις ομάδες, με τους γηπεδούχους να μην θέλουν την διεξαγωγή του σήμερα, ενώ εκείνους του Ηρακλή να επιθυμούν να αγωνιστούν.

Κανονικά το Αστέρας Τρ.-ΑΕΚ

Στην Τρίπολη η έντονη χιονόπτωση που έπιασε στην πόλη το απόγευμα, το στρωσε στον αγωνιστικό χώρο, όμως ο αγώνας ξεκίνησε κανονικά.

4010304


(Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)

Το χιόνι ήταν μαλακό και έγιναν και οι απαραίτητες εργασίες για την χάραξη των γραμμών, καθώς θεωρήθηκε ότι αναβολή του θα δημιουργούσε ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα με την δημιουργία πάγου μέχρι αύριο το βράδυ. Καθώς όμως χιονίζει και πάλι, κανείς δεν γνωρίζει αν θα ολοκληρωθεί το ματς.

4010350


(Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)

4010523


(Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)

Ο Ατρόμητος κέρδισε τον Λεβαδειακό

Στο παιχνίδι που ολοκληρώθηκε νωρίς, ο Τόνσο έβαλε δύο γκολ (25, 90+3) και έδωσε το τρίποντο στον Ατρόμητο με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, που θα μπορούσε πάντως να ισοφαρίσει στο β μέρος έχοντας δοκάρι με τον Καψάσκη.

4009977


(Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)

Αναβλήθηκε και το Τρίκαλα-Αναγέννηση Καρδίτσας

Και μία αναμέτρηση της Football League επίσης αναβλήθηκε το μεσημέρι, αυτή των Τρικάλων με την Αναγέννηση Καρδίτσας, καθώς επίσης είχε πιάσει πάγο ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου των Τρικάλων.

4009974


(Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ