ΣΠΟΡ

Απίστευτη κίνηση ανθρωπιάς από τον Στίβεν Τζέραρντ (vid)

Απίστευτη κίνηση ανθρωπιάς από τον Στίβεν Τζέραρντ (vid)
Ο Τζέραρντ στις εξεδρες του Άνφιλντ Reuters / Darren Staples Livepic

Ο Στίβεν Τζέραρντ απέδειξε για μια ακόμη φορά τον λόγο που λατρεύεται από τους οπαδούς της Λίβερπουλ και ότι δίκαια θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους Άγγλους ποδοσφαιριστές, με μια μοναδική κίνηση ανθρωπιάς, επισκεπτόμενος ένα άρρωστο κορίτσι στο Λίβερπουλ, μετά από αίτημα των γονιών της.

Ο εμβληματικός αρχηγός της Λίβερπουλ επισκέφθηκε το σπίτι της 11χρονης Τσάρλι, που πάσχει από μια σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου στο κεφάλι και της έδωσε δύναμη να συνεχίσει να παλεύει. Η επίσκεψη του δεν θα είχε καν δημοσιοποιηθεί, αν δεν την ανέβαζαν στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης οι συγγενείς της μικρούλας, που κατέγραφαν με το κινητό τους την στιγμή.

Ο Τζέραρντ κτύπησε την πόρτα της οικογένειας και έδωσε μια τεράστια αγκαλιά στην μικρή Τσάρλι, που ξέσπασε σε λυγμούς από την χαρά της, ενώ έκανε και την σχετική πλάκα στον μικρό αδελφό της, ρωτώντας να μάθει αν το σπίτι είναι "κόκκινο ή μπλε" (οπαδοί της Λίβερπουλ ή της Έβερτον), ώστε να μείνει (μάλιστα ο πατέρας ακούγεται να λέει στον μικρό, "μην απαντήσεις', όντας προφανώς οπαδός της Έβερτον!).

Από την ημερομηνία που ο Στίβεν Τζέραρντ ανακοίνωση την απόσυρσή του από την ενεργό δράση παρακολουθεί όλα τα ματς της Λίβερπουλ και παραμένει ένας από τους πιο δημοφιλείς ποδοσφαιριστές στο Νησί. Και με την κίνησή του αυτή, να επισκεφθεί την άρρωστη κοπέλα, απέδειξε ότι είναι και ένας τεράστιος άνθρωπος. Μάλιστα τα σχόλια, που συνοδεύουν το βίντεο, όπου και αν δημοσιοποιήθηκε, είναι εγκωμιαστικά, ακόμη και από αντίπαλους οπαδούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ