ΣΠΟΡ

Κύπελλο Ελλάδας: αναβλήθηκαν τα Άρης-Ολυμπιακός και Λαμία-Ατρόμητος

Κύπελλο Ελλάδας: αναβλήθηκαν τα Άρης-Ολυμπιακός και Λαμία-Ατρόμητος
Το χιονισμένο Ολυμπιακό Στάδιο EUROKINISSI SPORTS / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δύο ακόμη αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας στην φάση των 16 αναβλήθηκαν από την ΕΠΟ εξαιτίας της έντονης χιονόπτωσης και κακοκαιρίας, που πλήττει την χώρα μας.

Εχθές η ΕΠΟ ανέβαλε τον αγώνα του Λεβαδειακού με την ΑΕΚ, που ήταν προγραμματισμένος για σήμερα το βράδυ (19.30). Δύο ακόμη ματς, που ήταν προγραμματισμένα παραπέμπονται στις καλένδες: αυτό του Άρη με τον Ολυμπιακό, που θα γινόταν στο Βικελίδης αύριο Τετάρτη (19.30), αλλά και εκείνο της Λαμίας με τον Ατρόμητο, με ημέρα διεξαγωγής την Πέμπτη (17.15), καθώς δεν υπάρχει περίπτωση τα δύο γήπεδα να είναι έτοιμα, μετά το χιόνι, που έπεσε σε Θεσσαλονίκη και Λαμία.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

"Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται η αναβολή των αγώνων της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Άρης-Ολυμπιακός, Λαμία-Ατρόμητος, κατόπιν σχετικών έγγραφων αιτημάτων του Άρη, του Ολυμπιακού και της Λαμίας, καθώς επίσης και αντίστοιχης βεβαίωσης των οικείων Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων ότι δεν είναι δυνατή η διεξαγωγή τους εξαιτίας των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί από ακραία καιρικά φαινόμενα. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής τους θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών".

Από το σημερινό πρόγραμμα διεξάγεται κανονικά εδώ και λίγη ώρα (17.15) η αναμέτρηση των Τρικάλων με τον Αστέρα Τρίπολης, παρά το δριμύ ψύχος και τον "σκληρό αγωνιστικό χώρο" (το Σ/Κ είχε αναβληθεί ο αγωνας των Τρικάλων με την Αναγέννηση Καρδίτσας) από το χιόνι και τον πάγο. Ο κύριος Κομίνης διαπίστωσε ότι ο πάγος είχε λιώσει στο μεγαλύτερο μέρος του αγωνιστικού χώρου (είχε μόνο δίπλα στις δύο γραμμές του αράουτ) και έδειξε σέντρα.

4014767


(Ο πάγος στο γήπεδο των Τρικάλων - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)

Το πρόγραμμα των αγώνων

Τρίτη 10/01/2017
Τρίκαλα ΑΟ-Αστέρας Τρίπολης (17.15 - Δημ. Τρικάλων)
Λεβαδειακός-ΑΕΚ (ανάβληθηκε)

Τετάρτη 11/01/2017
Ξάνθη-ΟΦΗ (15.00 - Ξάνθη Arena)
Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα (17.15 - Δημ. Περιβολίων)
Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ (17.15 - Γηπ. Παναιτωλικού)
Άρης-Ολυμπιακός (αναβλήθηκε)

Πέμπτη 12/01/2017
Λαμία 1964-Ατρόμητος (αναβλήθηκε)
Παναθηναϊκός-Κισσαμικός (19.30 - Γηπ. «Απόστολος Νικολαΐδης»)

Οι αγώνες ρεβάνς είναι προγραμματισμένοι για τις 24, 25, 26 Ιανουαρίου και θα πρέπει μέχρι τότε να έχουν οριστεί και τα αναβληθέντα παιχνίδια (μαζί με πιθανά άλλα, που μπορεί επίσης να αναβληθούν).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ