ΣΠΟΡ

NBA: προσπαθούν να συλλαβίσουν τον όνομα του Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι

NBA: προσπαθούν να συλλαβίσουν τον όνομα του Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι
Reuters / Benny Sieu-USA TODAY Sports

Μπορεί στο Σαν Αντόνιο να μην έβαλε καλάθι, όμως όλο το Μιλγουόκι ζει και αναπνέει στους ρυθμούς του Γιάννη Αντετοκούνμπο και στην ψηφοφορία, που συνεχίζεται για το All Star Game. Μάλιστα τηλεοπτικός σταθμός της πόλης έβαλε σε μια δύσκολη δοκιμασία κατοίκους και παίκτες: να συλλαβίσουν το όνομα του Γιάννη.

Οι κάτοικοι στο Μιλγουόκι εμπιστεύονατι για την ενημέρωσή τους τον τηλεοπτικό σταθμό TODAY’S TMJ4 και οι υπεύθυνοι είχαν μια πολύ έξυπνη ιδέα: να προκαλέσουν κατοίκους στο Μιλγουόκι αλλά και συμπαίκτες του Giannis να συλλαβίσουν στην κάμερα το επίθετο του!. Όπως θα διαπιστώσετε και στο σχετικό βίντεο, αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από δύσκολο.

Σχεδόν όλοι απέτυχαν και την τιμή των Μπακς έσωσε ο ΜάθΙου Ντελαβαντόβα, που βρήκε το σύμφωνο, που οι περισσότεροι ξέχναγαν. Το "ν" στην κατάληξη "κούνμπο".

(Πηγή: You Tube / TODAY’S TMJ4)

Οι Μπακς επιμένουν πάντως Ελληνικά και με νέο ποστάρισμα τους στα Ελληνικά καλούν τον κόσμο να ψηφίζει τον Αντετοκούνμπο για το All Star Game, ώστε να μπορέσει να βρεθεί ακόμη και στην αρχική 5άδα.

Όσο για τον Γιάννη, πλέον 5 χιλιάδες τυχεροί φίλαθλοι θα μπορούν να τον έχουν από τα ξημερώματα του Σαββάτου μαζί τους στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο, αφού στο ματς με το Μαϊάμι θα κυκλοφορήσει η μορφή του Αντετοκούνμπο σε κουκλάκι που χορεύει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ