ΣΠΟΡ

Δημόσιο προφίλ στο Twitter η νέα σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο

Δημόσιο προφίλ στο Twitter η νέα σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο
Reuters / Arnd Wiegmann

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ είναι και επίσημα από την Δευτέρα η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, με την παρουσία της δίπλα του στο Gala της FIFA και εδώ και λίγες ώρες έχει και δημόσιο λογαριασμό το Twitter.

Η επιλογή του Κριστιάνο Ρονάλντο να την παρουσιάσει στα Media κατά την διάρκεια της απονομής του βραβείου "The Best" επιβεβαίωσε ότι είναι κάτι πιο σοβαρό, από τις κατά καιρούς περιπέτειες του Πορτογάλου σταρ, μετά τον χωρισμό του με την Ιρίνα Σάικ. Πόσο μάλλον όταν η Τζορτζίνα πόζαρε επί σκηνής με όλη την οικογένεια: την μαμά Ντολόρες, τις αδελφές του CR7, Κάτια και Έλμα και τον μικρό Κριστιανίνο.

2017 01 09T192158Z 701528341 LR1ED191HSBUK RTRMADP 3 SOCCER FIFA PLAYER


(Πηγή: Reuters / Ruben Sprich)

Το πρώτο post της Τζορτζίνα ήταν για την βράβευση του Κριστιάνο, το οποίο μάλιστα αναδημοσίευσε και η "μαμά Ρονάλντο" αλλά και η αδελφή του Κάτια: "Κάθε προσπάθεια έχει την ανταμοιβή της. Το άξιζες!".

Η 21χρονη Ισπανίδα, που εργάζεται στον κόσμο της μόδας, γνώρισε τον Κριστιάνο (σύμφωνα με τα ρεπορτάζ) σε πάρτυ των Dolce & Gabbana στην Μαδρίτη. Την σχέση της με τον λαμπερό κόσμο της μόδας αποκάλυψε και με την ενημέρωση του κοινού, ότι το φόρεμα, που φορούσε στο Gala της FIFA ήταν του γνωστου Ισπανού σχεδιαστή Χουάν Βιντάλ.

Ο Κριστιάνο στη συνέχεια την πήγε στη Ντίσνεϊλαντ μεταμφιεσμένος με καπέλο τζόκεϊ (δεν ξέφυγε όμως από τον φακό των παπαράτσι) αλλά και στη συναυλία του Τζάστιν Μπίμπερ.

2017 01 09T191928Z 905315663 LR1ED191HO5UA RTRMADP 3 SOCCER FIFA PLAYER


(Πηγή: Reuters / Ruben Sprich)

Η σχέση τους είναι μάλλον πρόσφατη, αφού μόλις τον περασμένο Αύγουστο τα περιοδικά έγραφαν ότι ο Κριστιάνο βγήκε με το μοντέλο Cassandre Davis, αλλά και την μις Ισπανία Desire Cordero. Γύρω στον Οκτώβριο η Ροντρίγκεθ ανέβασε φωτογραφίες της στον ιδιωτικό λογαριασμό της στο Instagram από το Μπερναμπέου, χωρίς να έχει πάντως διαρρεύσει κάτι.

2017 01 09T171953Z 543355789 LR1ED191C4UQ2 RTRMADP 3 SOCCER FIFA PLAYER


(Κριστιάνο και Τζορτζίνα στην άφιξή τους στο γκαλά - Πηγή: Reuters / Arnd Wiegmann)

Η Τζορτζίνα κατάγεται από το χειμερινό θέρετρο της Χάκα-Jaca, που είναι μόνον λίγες ώρες μακριά από την Μαδρίτη με το αυτοκίνητο. Στα 4 της ασχολήθηκε με τον χορό, ενώ όταν τελείωσε το σχολείο μετακόμισε στο Λονδίνο για να ασχοληθεί με την μόδα, αλλά και να "δουλέψει" τα Αγγλικά της. Επιστρέφοντας από την Αγγλική πρωτεύουσα, μετακόμισε στην Μαδρίτη για να κυνηγήσει την καριέρα της στο μόντελινγκ, δουλέυοντας παράλληλα και στο κατάστημα της Gucci το Νοέμβριο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ