ΣΠΟΡ

Primera Div: ο άνθρωπος που προπονεί τους τερματοφύλακες της Ρεάλ Μ.

Primera Div: ο άνθρωπος που προπονεί τους τερματοφύλακες της Ρεάλ Μ.
Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μ. Κέιλορ Νάβας σε δράση Reuters / Issei Kato

Κόντρα στην Σεβίλλη η Ρεάλ Μαδρίτης έσπασε το αήττητο ρεκόρ της Μπαρτσελόνα και πλέον με 40 αγώνες δίχως ήττα κυνηγά τον μαγικό αριθμό 43 της Γιουβέντους.

Από τις 6 Απριλίου του 2016 και την ήττα με 2-0 από την Βόλφσμπουργκ στον προημιτελικό του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν ξαναέχασε εντός και εκτός συνόρων. Ο σύλλογος λοιπόν αποφάσισε να "ανεβάσει" στον λογαριασμό της Ρεάλ στο You Tube ένα βίντεο απονέμοντας τα εύσημα και στους τερματοφύλακες της ομάδας.

Γιατί όπως λέει, τα ρεκόρ δεν έρχονται μόνο με τα γκολ που μπαίνουν, αλλά και από τις αποκρούσεις των γκολκίπερ. Ο Κίκο Κασίγια (που αγωνίστηκε στο ματς με την Σεβίλλη) και αποτελεί με τον Κέιλορ Νάβας το δίδυμο κάτω από τα δοκάρια, εξηγεί τον επιστημονικό τρόπο εκγύμνασης. Στο βίντεο όμως μιλά και το "κρυφό όπλο" της Ρεάλ Μ., που δεν είναι άλλος από τον προπονητής τερματοφυλάκων, Luis LIopis.

(Πηγή: You Tube / Real Madrid C.F.)

Ο Λιοπίς θεωρείται αυτή την στιγμή ο κορυφαίος προπονητής τερματοφυλάκων και είναι εκείνος, που προπονούσε τον Κέιλορ Νάβας στη Λεβάντε και τον έκανε σχεδόν ανίκητο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας (με την απόκρουσή του και στο πέναλτυ του Γκέκα με την Ελλάδα να εκτοξεύει την αξία του). Η Ρεάλ απέκτησε μαζί με το Νάβας και τον προπονητή του από τη Λεβάντε το καλοκαίρι, όμως ο Μπενίτεθ τον είχε απλά μαζί με το υπόλοιπο τημ. Ο Ζιντάν ήταν εκείνος που κατάλαβε την αξία του και τον αναβάθμισε σε διευθυντή του τημ προπονητών τερματοφυλάκων και τα αποτελέσματα φαίνονται στο γήπεδο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ