ΣΠΟΡ

NBA: ψήφο για το All Star στον Αντετοκούνμπο και από τον Πρίντεζη

NBA: ψήφο για το All Star στον Αντετοκούνμπο και από τον Πρίντεζη
Πρίντεζης και Αντετοκούνμπο κόντρα στη Λιθουανία EUROKINISSI / ACTION IMAGES

Η μανία-Αντετοκούνμπο μεγαλώνει όσο πλησιάζει η ημέρα λήξης της ψηφοφορίας για το All Star Game του NBA με τις ψήφους στήριξης από όλο τον κόσμο (με εντυπωσιακή ανάρτηση σήμερα και του συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα Γιώργου Πρίντεζη), ενώ ο Έλληνας άσος ετοιμάζεται να επανέλθει στις υψηλές πτήσεις κόντρα στο Μαϊάμι σε λίγες ώρες.

Η ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες έχει περάσει και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε κανονικά τις δύο προπονήσεις μετά το ματς με το Σαν Αντόνιο, όπου αγωνίστηκε μόλις δέκα λεπτά, δίχως μάλιστα να πετύχει πόντο (NBA: νίκη των Μπάκ στο Σαν Αντόνιο χωρίς σκορ από τον Αντετοκούνμπο).

Έτσι θα είναι κανονικά στην 5άδα των Μπακς, που θα επιχειρήσουν σε λίγη ώρα (03.00) να ισοφαρίσουν σε 1-1 την σειρά με το Μαϊάμι (οι Χιτ είχαν κερδίσει στην έδρα τους 96-73 το Νοέμβριο).

Περισσότερο όμως και από τον αγώνα, η μανία-Αντετοκούνμπο για την συμμετοχή του στο All Star Game συνεχίστηκε και σήμερα με τον Γιώργο Πρίντεζη να κάνει μια σχετική ανάρτηση φορώντας μπλούζα με το όνομα του Γιάννη, που αμέσως αναδημοσίευσαν οι Μιλγουόκι Μπακς.

Αντίστοιχα μπλουζάκια, φούτερ και κάθε είδους αναμνηστικά έχει και η μπουτίκ της ομάδας στο γήπεδο και αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα από τους φιλάθλους, που θα δουν το ματς με το Μαϊάμι.

Τα "ελάφια" έφτιαξαν και ένα όμορφο άλμπουμ με την πρώτη συμμετοχή του Αντετοκούνμπο στο All Star Game του 2014 (και πάλι στη Νέα Ορλεάνη) σαν ρούκι, στο ματς των "ελπίδων", που μπορεί κανείς να δει στον λογαριασμό τους στο Facebook.

(κάντε κλικ στον σύνδεσμο για να δείτε το άλμπουμ)

Μόνο που αυτή την φορά ο Giannis θα πάει στη Νέα Ορλεάνη όχι σαν ελπίδα, αλλά ως ένας από τους μεγαλύτερους εν ενεργεία σταρ του NBA.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ