ΣΠΟΡ

Η Άννα Κορακάκη είναι η καλύτερη αθλήτρια σκοποβολής στον κόσμο

Η Άννα Κορακάκη είναι η καλύτερη αθλήτρια σκοποβολής στον κόσμο
Reuters / EDGARD GARRIDO

Μια ακόμη διάκριση για την Χρυσή Ολυμπιονίκη μας Άννα Κορακάκη, που αναδείχθηκε κορυφαία αθλήτρια του 2016 από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Στην ψηφοφορία που έτρεξε η παγκόσμια ομοσπονδία σκοποβολής η Άννα Κορακάκη και ο Ιταλός Χρυσός Ολυμπιονίκης Νικολό Καμπριάνι βρέθηκαν στην κορυφή της σχετικής λίστας των γυναικών και των ανδρών. Η βράβευσή τους θα γίνει στην διάρκεια του αγωνιστικού προγράμματος του 2017.

2016 08 07T142907Z 1829425493 RIOEC87148GYU RTRMADP 3 OLYMPICS RIO SHOOTING W 10MPISTOL


(Πηγή: Reuters / Jeremy Lee)

"Είμαι χαρούμενη για αυτό το βραβείο. Είναι τιμή να μου δίνεται αυτός ο τίτλος από τους προπονητές, τους αθλητές και τους εκπροσώπους του Τύπου. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Η νίκη είναι κάτι περισσότερο από μετάλλια για εμένα. Ξεπέρασα πολλές προκλήσεις και δυσκολίες τα προηγούμενα χρόνια όπως και άλλοι αθλητές στον κόσμο. Οπότε πάνω απ' όλα αυτή είναι μία αναγνώριση των προσπαθειών μου" ήταν η δήλωση της στην επίσημη ιστοσελίδα και συνέχισε.

"Το 2016 ήταν με διαφορά η πιο επιτυχημένη χρονιά μου. Τα πάντα έγιναν σωστά με εξαιρετικό συγχρονισμό και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μου βγουν όλα όσα μάθαινα και δούλευα όλα αυτά τα χρόνια. Είναι το πρώτο βραβείο που παίρνω ως σκοπεύτρια της χρονιάς και ελπίζω να μην είναι το τελευταίο"

ΔΗΜΟΦΙΛΗ