ΣΠΟΡ

Κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ: στην Β. Ελλάδα ο τελικός λέει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ: στην Β. Ελλάδα ο τελικός λέει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός
EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods τοποθετήθηκε με επίσημη ανακοίνωση για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ με τον Ολυμπιακό, αλλά και για τον τόπο διεξαγωγής του τελικού με τον Άρη. Ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται σήμερα για τη  διαιτησία.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods ευχαρίστησε την ΚΑΕ Ολυμπιακός για την φιλοξενία και καταδίκασε την επίθεση των λίγων ανεγκέφαλων στο ημίχρονο και στο τέλος στην φυσούνα ζητώντας και την παρέμβαση των Αρχών.

4020696


(Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Επίσης τοποθετήθηκε και για την έδρα του τελικού με τον Άρη, μετά την αντίδραση των κιτρίνων στην πιθανότητα να ταξιδέψουν μακριά από την Θεσσαλονική, συμφωνώντας ουσιαστικά στο να ορίσει η ΕΟΚ τον αγώνα στην Β. Ελλάδα.

2640955


(Φάση από το Άρης-Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods

Αρχικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΚΑΕ ΟΣΦΠ για την άψογη φιλοξενία στην αποστολή μας.

Καταδικάζουμε, όμως, την αναίτια επίθεση οπαδών του Ολυμπιακού στη φυσούνα και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, αλλά κυρίως μετά τη λήξη του αγώνα. Περιμένουμε με ανυπομονησία τη συμπληρωματική έκθεση των διαιτητών αλλά και την αυτεπάγγελτη παρέμβαση του Αθλητικού Εισαγγελέα και του Υφυπουργού Αθλητισμού για όλα τα παραπάνω.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να προτείνουμε ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας να πραγματοποιηθεί στη βόρεια Ελλάδα, διότι έχει να γίνει πολλά χρόνια εκεί και ως γνωστόν η βόρεια Ελλάδα έχει πολλούς μπασκετόφιλους.

*Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αργά το βράδυ μέσω του ρεπορτάζ φέρεται να έχει έντονα παράπονα από την διαιτητική 3άδα του ημιτελικού (Σχινάς, Μάνος, Καρακατσούνης) παρουσιάζοντας μάλιστα 14 φάσεις στις οποίες έχει γίνει λάθος, σύμφωνα με την ανάλυσή της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ