ΣΠΟΡ

Ο Λιονέλ Μέσι διαψεύδει ότι έδωσε συνέντευξη σε αγγλικό περιοδικό

Ο Λιονέλ Μέσι διαψεύδει ότι έδωσε συνέντευξη σε αγγλικό περιοδικό
Reuters / Albert Gea

Σάλος έχει ξεσπάσει σχετικά με την υποτιθέμενη συνέντευξη του Λιονέλ Μέσι στο αγγλικό περιοδικό Coach, στην οποία μιλούσε για το μέλλον του και για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα.

Όπως λοιπόν ενημέρωσε η LMM, η εταιρία που διαπραγματεύεται τα δικαιώματα του Λιονέλ Μέσι, ο Αργεντινός άσσος ουδέποτε έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Coach Magazine, την οποία αναπαρήγαγαν όλα τα ΜΜΕ στον κόσμο,

“Μετά από μια υποτιθέμενη συνέντευξη του Λιονέλ Μέσι στο περιοδικό Coach, η LMM θέλει να επιβεβαιώσει και να διευκρινίσει πως ο παίκτης δεν έδωσε ποτέ συνέντευξη στο συγκεκριμένο Μέσο και ότι το περιεχόμενο είναι εξ ολοκλήρου ψευδές. Η LMM έχει το δικαίωμα να λάβει νομική δράση κατά αυτού και οποιουδήποτε άλλου Μέσου παράγει ψευδείς πληροφορίες για τον Λιονέλ Μέσι”.

Από την πρώτη στιγμή, όπως επισημάναμε και στο CNN.Gr έκανε εντύπωση ο τρόπος που ο υποτιθέμενος συντάκτης της συνέντευξης αξιολόγησε τις δηλώσεις του Αργεντινού, προτάσσοντας και στον τίτλο την παρουσία του Γκουαρντιόλα στην Premier League και όχι την είδηση, που έβγαινε σχετικά με την παραμονή του ή όχι στην Βαρκελώνη ("θα μείνω στην Μπαρτσελόνα όσο με θέλουν" ήταν το επίμαχο κομμάτι), Την ώρα μάλιστα που σε όλο τον κόσμο ασχολούνται με την υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Ακόμη και ο Ντιέγκο Τζόκας, που φέρεται να πήρε την συνέντευξη από τον Μέσι, έκανε γραπτή δήλωση ότι δεν έχει δουλέψει ουδέποτε για το συγκεκριμένο περιοδικό.

Η συνέχεια προφανώς και θα δοθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων, παρότι οι υπέυθυνοι του περιοδικού έσπευσαν να "κατεβάσουν" την "αποκλειστική συνέντευξη".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ