ΣΠΟΡ

Euroleague: με θλάση γύρισε από την Πόλη ο Σίνγκλετον

Euroleague: με θλάση γύρισε από την Πόλη ο Σίνγκλετον
EUROKINISSI SPORTS

Τις υπηρεσίες του Κρις Σίνγκλετον θα στερηθεί στις επόμενες ημέρες ο Παναθηναϊκός Superfoods καθώς οι εξέτάσεις έδειξαν ότι υπέστη θλάση στον δικέφαλο στον αγώνα της Πέμπτης με την Φενέρ για την Euroleague.

Ο Αμερικανός άσσος βγήκε στα μέσα της γ περίοδου στην Κων/λη με ενοχλήσεις στον δικεφαλο και δεν αγωίστηκε μέχρι το τέλος. Σίγουρα ο Σίνγκλετον δεν θα παίξει με τον Προμηθέα στην Πάτρα αύριο για την Α1, και ξεκίνησε θεραπεία, ενόψει των δύο αναμετρήσεων της ερχόμενης εβδομάδας με Μπαρτσελόνα και Ερυθρό Αστέρα (εκτός έδρας) σε μια εβδομάδα back to back για την Euroleague. Επίσης ακολουθεί και το ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ την Δευτέρα (30/1) για την 15η αγωνιστική της Α1 basket.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods

Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε ο Κρις Σίνγκλετον μετά την επιστροφή της αποστολής του Παναθηναϊκού Superfoods από την Κωνσταντινούπολη σήμερα (20/1) το απόγευμα. Τα αποτελέσματα αυτής έδειξαν πως υπέστη μια ελαφριά θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού. Ο Αμερικάνος φόργουορντ-σέντερ ξεκίνησε ήδη να ακολουθεί ειδική θεραπευτική αγωγή και γίνεται αγώνας δρόμου από το ιατρικό τιμ της ομάδας ώστε να προλάβει τις προσεχείς αναμετρήσεις της Euroleague με τη Μπαρτσελόνα Lassa (24/1) και τον Ερυθρό Αστέρα (26/1). Ο Σίνγκλετον δεν ακολούθησε την αποστολή του Παναθηναϊκού Superfoods για την Πάτρα εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Προμηθέα (21/1, 19.15, NS 2).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ