ΣΠΟΡ

Α1 μπάσκετ: νίκες για τους Δικέφαλους, ήττα του Άρη

Α1 μπάσκετ: νίκες για τους Δικέφαλους, ήττα του Άρη
Σταθερά 3η η ΑΕΚ στην Α1 EUROKINISSI / ICONPRESS /ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Πρεμιέρα στον β γύρο της Α1 Μπάσκετ και την έκπληξη να γίνεται στα Τρίκαλα, όπου έχασε (και με μεγάλη διαφορά) ο Άρης. Νίκες για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ενώ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός "ανεβάζουν τους τόνους" για την διαιτησία ενόψει του ντέρμπυ "αιωνίων" της επόμενης αγωνιστικής.

Η ΑΕΚ συνέχισε με φόρα από το Βελιγράδι και δεν είχε πρόβλημα απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας (στο ντεμπούτο του Θανάση Σκουρτόπουλου, κάνοντας πάλι εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο. Ούκιτς (18 π.) και Ντίξον (13 π.) οδήγησαν τον Δικέφαλο, ενώ αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία του νεαρού Τσαλμπούρη με 15 πόντους, που αντικατέστησε επάξια τον Μαυροειδή (έμεινε εκτός για να ξεκουραστεί).

4024749


(Εξαιρετική εμφάνιση από τον Τσαλμπούρη - Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Μεγάλη νίκη για τα Τρίκαλα στην προσπάθειά τους για παραμονή. Κέρδισαν μετά τον ΠΑΟΚ και τον Άρη με μεγάλη διαφορά, που χτίστηκε από το πρώτο ημίχρονο χάρις στην ευστοχία από την γραμμή του τρίποντου και πρώτο σκόρερ τον Μπάρλοου.

(Ο Μπάρλοου (ν.13) οδήγησε σε νίκη τα Τρίκαλα - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)


(Ο Μπάρλοου (ν.13) οδήγησε σε νίκη τα Τρίκαλα - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)

Στην μάχη της ουράς το Λαύριο έκανε και δεύτερη νίκη επί της Κύμης και πλέον υπερτερεί σε πιθανή ισοβαθμία μαζί της.

Αυτή την ώρα ο Παναθηναϊκός Superfoods παίζει στην Πάτρα με τον Προμηθέα, ενώ αύριο ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Κόροιβο.

Η 14η αγωνιστική

ΑΕΚ - Απόλλων Πατρών 88-69
ΠΑΟΚ - Δόξα Λευκάδας 84-67
Ρέθυμνο - Κολοσσός Ρ. 77-83
Κύμη - Λαύριο 81-86
Τρίκαλα - Άρης 78-62
Προμηθέας Π.-Παναθηναϊκός Superfoods (19.15)
Ολυμπιακός-Κόροιβος (22/1 17.00)

Το ντέρμπυ «αιωνίων» άρχισε νωρίς

Και ενώ απομένουν περισσότερες από 7 ημέρες για το ντέρμπυ του Παναθηναϊκού Superfoods με τον Ολυμπιακό την Δευτέρα 30/1 στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής, η κόντρα έχει ήδη ξεκινήσει.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος άφησε αιχμές την Παρασκευή το βράδυ, μετά το τέλος του αγώνα με την Μπασκόνια για την Euroleague για διαφορετικά σφυρίγματα των διαιτητών σε Ελλάδα και Ευρώπη: «το κριτήριο του κόσμου είναι αλάνθαστο. Είδε σήμερα μια ομάδα που πετούσε και νίκησε έναν πολύ καλό αντίπαλο και που πριν είχε νικήσει στη Βαρκελώνη. Ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει, τι γίνεται και αλλάζουν τα δεδομένα, όταν παίζουμε στην Ελλάδα. Όλη η Ελλάδα καταλαβαίνει τι γίνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα».

4024170


(Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος - Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Η απάντηση ήρθε σήμερα μέσω του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Τάκη Τριαντόπουλου και σχετικής ανάρτησής του στον λογαριασμό του στο Facebook. Μάλιστα λίγο μετά, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος την έκανε post στον λογαριασμό του στο Instagram, με το σχόλιο: αλήθειες, που δεν αντέχουν οι απέναντι.

τριαντοπουλος αναρτηση

Η 15η αγωνιστική

Σάββατο 28/1

Λαύριο-ΑΕΚ (17.00)
Κόροιβος-Κύμη
Απόλλων Π.-Τρίκαλα
Άρης-Ρέθυμνο
Κολοσσός Ρ.-ΠΑΟΚ
Δόξα Λ.-Προμηθέας Π.

Δευτέρα 30/1

Παναθηναϊκός Superfoods-Ολυμπιακός (21.00 – Novasports 2 HD)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ