ΣΠΟΡ

Premier League: μυθική προσφορά από την Κίνα για τον Ρούνεϊ

Premier League: μυθική προσφορά από την Κίνα για τον Ρούνεϊ
Κίνα καλεί Ρούνεϊ Action Images via Reuters / Andrew Boyers Livepic

Οι Κινέζοι "τρελλάθηκαν" και λίγες ώρες μετά το ρεκόρ του ετοιμάζουν μυθική προσφορά στον Γουέιν Ρούνεϊ για να τον φέρουν στο Κινεζικό πρωτάθλημα, ως τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στον κόσμο!

Τουλάχιστον αυτό επικαλείται η SUN με αποκλειστικό της δημοσίευμα σήμερα, επικαλούμενοι πηγές από την Κίνα. Δίχως πάντως να αναφέρουν το όνομα της ομάδας, παρουσιάζουν βέβαιο, ότι θα γίνει προσφορά στον Γουέιν Ρούνεϊ, που θα αγγίζει το 1 εκατ. 150 χιλιάδες € την εβδομάδα (!).

2017 01 21T170232Z 128019752 MT1ACI14733244 RTRMADP 3 SOCCER ENGLAND STK MUN


(Ο Ρούνεϊ μπροστά στους οπαδούς της Γιουνάιτεντ στο Μπριτάνια - Πηγή: Action Images via Reuters / Andrew Boyers Livepic)

Ο Ρούνεϊ εχθές έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το 250ο γκολ, που έβαλε στην Στόουκ Σίτυ και αμοίβεται με 350 χιλιάδες € την εβδομάδα. Το συμβόλαιο του λήγει το 2018 και το καλοκαίρι θα κλείνει στο Μάντσεστερ 13 χρόνια παρουσίας.

H SUN υποστηρίζει ότι η πηγή της από την Κίνα επιβεβαιώνει, ότι μια τέτοια προσφορά (περίπου 55 εκατ. € ετησίως) θα δελεάσει τον αρχηγό της Γιουνάιτεντ, που θα ξεπεράσει κατά πολύ τα 38 εκατ. του Κάρλος Τέβεζ, που αυτή την στιγμή βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ