ΣΠΟΡ

Premier League:Επέμβαση στο κεφάλι έκανε ο Μέισον

Premier League:Επέμβαση στο κεφάλι έκανε ο Μέισον
Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του Ράιαν Μέισον (δ) της Χαλ Action Images via Reuters / Andrew Couldridge Livepic

Πολύ σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Ράιαν Μέισον της Χαλ, που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση σε νοσοκομείο του Λονδίνου. Μάλιστα σήμερα μίλησε με συμπαίκτη του και μέλη του ιατρικού τημ της Χαλ.

Η Χαλ ανακοίνωσε αργά εχθές το βράδυ ότι ο Ράιαν Μέισον έχει υποστεί τελικά κάταγμα στο κρανίο στην σύγκρουσή του με τον Γκάρι Κέιχιλ της Τσέλσι σε διεκδίκηση της μπάλας, στην αναμέτρηση με την Τσέλσι. Ο Μέισον υπεβλήθη σε νευροχειρουργική επέμβαση τελικά στο νοσοκομείο και πλέον παρακολουθείται η κατάσταση του, που είναι σταθερή. Το μεσημέρι τον επισκέφθηκε πάντως ο αρχηγός της Χαλ Μάικλ Ντόουσον και οι μέλη του ιατρικού τημ, με τους οποίους μίλησε και θυμόταν το περιστατικό.

2017 01 22T164639Z 128105199 MT1ACI14734991 RTRMADP 3 SOCCER ENGLAND CHE HUL


(Ο Μέισον αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο του Στάμφορντ Μπριτζ - Πηγή: Reuters / Eddie Keogh Livepic)

Ο τραυματισμός του Άγγλου μέσου προκάλεσε σοκ στον κόσμο του ποδοσφαίρου, καθώς χρειάστηκε σχεδόν για ένα 10λεπτο να του χορηγηθεί οξυγόνο, όσο του έδιναν τις πρώτες βοήθειες στον αγωνιστικό χώρο του Στάμφορντ Μπριτζ.

2017 01 22T164709Z 128105229 MT1ACI14734994 RTRMADP 3 SOCCER ENGLAND CHE HUL


(Για 9 λεπτά έδιναν τις πρώτες βοήθειες και οξυγόνο στον Μέισον - Πηγή: Reuters / Eddie Keogh Livepic)

Το Twitter γέμισε από μηνύματα συμπαράστασης ομάδων, παικτών (όχι μόνο από την Αγγλία αλλά και από το εξωτερικό) και βέβαια από φιλάθλους, που εύχονται ταχεία ανάρρωση στον άτυχο Μέισον. Η Χαλ εξέδωσε μάλιστα ευχαριστήρια ανακοίνωση μέσω και του λογαριασμού της στο Twitter.

Επίσης με ανακοίνωσή της έσπευσε να ευχαριστήσει το νοσηλευτικό προσωπικό και τους γιατρούς στα Επείγοντα, αλλά και την Μονάδα Νευροχειρουργικής του νοσοκομείου St Mary's. Και ο πάικτης με την οικογένειά του μετέφεραν και αυτοί τις ευχαριστίες τους σε όλο τον κόσμο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ