ΣΠΟΡ

NBA: σουβλάκι από τους Μπακς στο γήπεδο για χάρη του Αντετοκούνμπο

NBA: σουβλάκι από τους Μπακς στο γήπεδο για χάρη του Αντετοκούνμπο
EUROKINISSI

Το Μιλγουόκι ζει και αναπνέει για το Γιάννη Αντετοκούνμπο και η "τρέλλα" με κάθετι Ελληνικό μεγαλώνει καθημερινά. Σε λίγη ώρα στο κλειστό θα σερβίρουν και σουβλάκι για χάρη του!

Και μάλιστα όχι το light καλαμάκι, αλλά κανονικό πιτόγυρο με όλα, στην διάρκεια του αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς με τους Χιούστον Ρόκετς για το NBA, που ξεκινά στις 03.00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας. Πριν από κάθε παιχνίδι οι Μπακς ετοιμάζουν και ένα σπέσιαλ πιάτο για να σερβίρουν στους φιλάθλους από τα κυλικεία του BMO Harris Bradley Center.

1691398


(Πηγή: EUROKINISSI)

Αυτή την φορά οι Μπακς ενημέρωσαν με ποστάρισμα τους, ότι το "αθλητικό φαγητό της ημέρας" (όπως ονομάζουν το "σπέσιαλ" του κάθε αγώνα - Bucks Sports Nutrition) θα είναι άκρως Ελληνικό: σουβλάκι με πίτα.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο θα βρεθεί για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό του, μετά την επιλογή του στην βασική 5άδα της Ανατολής στο All Star Game και το Ελληνικό μενού δεν είναι άσχετο προφανώς. Άλλωστε ο Έλληνας άσος δεν έχει κρύψει την προτίμηση του στο σουβλάκι και αρκετές φορές σε συνεντεύξεις του έχει πει οτι αναζητά ένα καλό σουβλατζίδικο στο Μιλγουόκι. Το καλοκαίρι μάλιστα του 2015, είχε κάνει άνω κάτω στο ταξίδι του στην Ταϊβάν μια ολόκληρη γειτονιά, ψάχνοντας σουβλάκι.

Και αφού το "ανακάλυψε" μετά από πολύ κόπο όπως είδατε, το απόλαυσε ιδιαίτερα!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ