ΣΠΟΡ

NBA: το Τορόντο σταμάτησε τον Αντετοκούνμπο και νίκησε τους Μπακς

NBA: το Τορόντο σταμάτησε τον Αντετοκούνμπο και νίκησε τους Μπακς
Μπλόκαραν τον Αντετοκούνμπο οι Ράπτορς Reuters / Nick Turchiaro-USA TODAY Sports

Στο Τορόντο οι Ράπτορς βρήκαν τον τρόπο να σταματήσουν το Γιάννη Αντετοκούνμπο και να κερδίσουν εύκολα τους Μιλγουόκι Μπακς με 102-86 στην αγωνιστική που έγινε τα ξημερώματα στο NBA.

Η επιλογή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο All Star Game έχει κάνει τους αντιπάλους του να προσπαθούν ακόμη περισσότερο στην άμυνα στα παιχνίδια των Μπακς και οι Ράπτορς στο Τορόντο κατάφεραν να κρατήσουν τον Giannis κάτω από τους 20 πόντους και να αυξήσουν έτσι τις πιθανότητες τους για τη νίκη, που ήρθε εύκολα.

2017 01 28T020419Z 1162956695 NOCID RTRMADP 3 NBA MILWAUKEE BUCKS AT TORONTO RAPTORS


(Προσπάθεια του Αντετοκούνμπο με όλη την άμυνα των Ράπτορς επάνω του - Πηγή: Reuters / Nick Turchiaro-USA TODAY Sports)

Ο Greek Freak είχε πάντως και πάλι μια γεμάτη στατιστική: σε 33.13'' είχε 19 πόντους (7/15 2π., 5/8 β.), 6 ριμπ., 8 ασ., 1 κλ., 3 κοψ. και 3 λάθη. 21 πόντους έβαλε ο Τζαμπάρι Πάρκερ και 11 ο Ντελαβεντόβα, αλλά όλοι οι υπόλοιποι μηδαμινή προσφορά και έτσι η νίκη των Ράπτορς ήταν πολύ εύκολη, κάνοντας το 29-18, παραμένοντας στην 2η θέση στην Ανατολή πίσω από τους Καβς και μία νίκη μπροστά από τη Βοστώνη.

Τα "ελάφια" έχουν αγώνα back to back τα ξημερώματα (03.00) υποδεχόμενα αυτή την φορά τους Σέλτικς. Όσοι πάντως βρεθούν στο γήπεδο, εκτός από την προσπάθεια του Μιλγουόκι να βελτιώσει το ρεκόρ του (21-25 στην 9η θέση, δύο νίκες μακριά από το Σικάγο) θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν και μια φανέλα του Αντετοκούνμπο.

Όπως λέει και στο "κάλεσμα" του ο Έλληνας παίκτης, οι πρώτοι 5 χιλιάδες φίλαθλοι θα φύγουν από το γήπεδο με την πράσινη φανέλα με το νούμερο 34.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ