ΣΠΟΡ

Α1 μπάσκετ γυναικών: έπαιξαν ξυλο παίκτριες του Πρωτέα και του ΠΑΟ (vid)

Α1 μπάσκετ γυναικών: έπαιξαν ξυλο παίκτριες του Πρωτέα και του ΠΑΟ (vid)
Επεισόδια στο Πρωτέας-Παναθηναϊκός EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ

Απίστευτες σκηνές στο κλειστό γυμναστήριο της Βούλας και τον αγώνα για την Α1 μπάσκετ γυναικών ανάμεσα στον Πρωτέα και τον Παναθηναϊκό, με παίκτριες των δύο ομάδων να έρχονται στα χέρια.

Το ματς ήταν στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και ήταν ντέρμπυ με την επίμαχη φάση να γίνεται λίγο πριν το φινάλε του παιχνιδιού (30'') και με το σκορ 64-63 υπέρ των γηπεδούχων.

4032128


(Η Χάμπτον του Παναθηναϊκού στο επίκεντρο του επεισοδίου - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ)

Σε επίθεση του Παναθηναϊκού, οι "πράσινες" διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ πάνω στη Χάμπτον, η οποία στη συνέχεια έκανε αντιαθλητικό στην Αγγελική Νικολοπούλου. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση των παικτριών του Πρωτέα, που κινήθηκαν εναντίον της Αμερικανίδας. Η Χάμπτον εκτός εαυτού έριξε γροθιά στην Άννα Σπυριδοπούλου και ακολούθησε γενική σύρραξη και ξύλο! (δείτε την επίμαχη φάση στο 1.44.00 του βίντεο.

(Πηγή: You Tube / sportshero.gr)

Στο επεισόδιο μπήκαν και οι πάγκοι, με τον κόουτς του "τριφυλλιού" Πέτρο Πρέκα να διαμαρτύρεται σε έντονο ύφος στους διαιτητές, που πήγαν στα αποδυτήρια. Όταν γύρισαν έκαναν τις απαραίτητες αποβολές και το ματς ολοκληρώθηκε με νίκη 69-65 του Πρωτέα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ