ΣΠΟΡ

Παναθηναϊκός: Στα πράσινα ο Μπεργκ μέχρι το 2019 (vid)

Παναθηναϊκός: Στα πράσινα ο Μπεργκ μέχρι το 2019 (vid)
Στην επίθεση του Παναθηναϊκού μέχρι το 2019 ο Μπεργκ EUROKINISSI SPORTS / ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ

Ο Μάρκους Μπεργκ ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό και θα φορά την φανέλα με το τριφύλλι μέχρι το 2019, με αναπροσαρμογή των αποδοχών του.

Από τα μέσα του περασμένου Σεπτεμβρίου ο Παναθηναϊκός είχε συμφωνήσει με τον Μάρκους Μπέργκ για την επέκταση της συνεργασίας τους (έληγε το καλοκαίρι του 2018) μέχρι το 2019, με αύξηση των αποδοχών του. Και από σήμερα επισημοποιήθηκε η συμφωνία των δύο πλευρών, αφού ο παίκτης (συνοδευόμενος από τον ατζέντη του, έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

(Πηγή: You Tube / ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μάρκους Μπεργκ. Ο άσος της ομάδας μας υπέγραψε σήμερα νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Ο Σουηδός επιθετικός θα είναι πλέον ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας αφού θα έχει ετήσιες αποδοχές 1,1 εκατ. € με bonus συμμετοχών (περίπου 100 χιλιάδες). Το προηγούμενο συμβόλαιο του Μπεργκ ήταν ύψους 800 χιλιάδων €.

Επιπλέον αυξήθηκε και η ρήτρα αποδέσμευσης του 30χρονου άσσου, που είναι πλέον 10 εκατ. €. Όμως το Αμβούργο διατηρεί το 35% των δικαιωμάτων, άλλο ένα 10% (από 12,5% που είχε μέχρι τώρα) έχει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, και στον σύλλογο απομένει το 55%. Αν δηλαδή κάποιος καταβάλει τη ρήτρα, ο Παναθηναϊκός θα βάλει στα ταμεία του 5,5 εκατ. ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ