Τουρνουά χούλιγκανς στην Πολωνία (vid)
Μια πρωτότυπη ιδέα είχαν ομάδες σκληροπυρηνικών οπαδών στην Πολωνία, που έφτιαξαν ένα τουρνουά MMA και διεκδίκησαν το τρόπαιο παίζοντας ξύλο "νόμιμα".
Το τουρνουά είχε την ονομασία Iron Warriors Team και διοργανώθηκε στην πόλη Πόζναν της Πολωνίας. Σε αυτό πήραν μέρος "ομάδες χούλιγκανς" από Πολωνικού συλλόγους, αλλά και μεμονωμένοι αθλητές MMA, που μπήκαν στο "κλουβί" και ακολουθώντας τους κανονισμούς των μαχητικών αθλημάτων διεκδίκησαν την πρώτη θέση.
Οι οργανωμένοι οπαδοί ήταν από τους Πολωνικούς συλλόγους Zawisza Bydgoszcz, Arka Gdynia, Zaglebie Sosnowiec και ŁKS Łódz, ενώ υπήρχαν αθλητές και από δύο ομάδες MMA από τις πόλεις Sochaczew και Międzychód.
Οι "εκπρόσωποι" μάλιστα της Λοτζ αποδείχθηκαν ικανότεροι από όλους στις μονομαχίες 2 εναντίον 2 μέσα στο κλουβί (αυτός ήταν ο κανόνας του τουρνουά) και πήραν την πρώτη θέση, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.
SPONSORED
Ποιοι πάνε «ταμείο» από τις 18 Μαΐου - Μπαράζ πληρωμών από ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ
11:37
Νέα παρέμβαση Μητσοτάκη στο Συνέδριο της ΝΔ: Τα προβλήματα της κοινωνίας είναι οι αντίπαλοί μας
11:33
Αυστραλία: Νεκρός 30χρονος που δέχθηκε επίθεση από καρχαρία
11:23
Γιατί τα σκάνδαλα γύρω από τραγουδιστές δεν επηρεάζουν τους φαν τους
11:13