ΣΠΟΡ

Super Bowl 2017: στην τελική ευθεία οι ετοιμασίες της Lady Gaga (vid)

Super Bowl 2017: στην τελική ευθεία οι ετοιμασίες της Lady Gaga (vid)
Η Lady Gaga ερμηνέυοντας τον εθνικό ύμνο στο 50ο Super Bowl το 2017 ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / JOHN G. MABANGLO

Το 51ο Super Bowl άνοιξε και επίσημα αυλαία εδώ και λίγες ώρες, άπαντες όμως περιμένουν με αγωνία το σόου της Lady Gaga στο ημίχρονο του τελικού, με δύο νέα βίντεο να βγαίνουν στην δημοσιότητα.

Οι New England Patriots και οι Atlanta Falcons έφτασαν στο Χιούστον, που θα φιλοξενήσει τον τελικό την Κυριακή και οι πρωταγωιστές έδωσαν τις πρώτες συνεντεύξεις, στην επίσημη παρουσίαση των εφετινών διεκδικητών. Όμως όλοι οι δημοσιογράφοι αγωνιούν να μάθουν λεπτομέρειες από το σόου της Lady Gaga στο halftime show, που θα μεταδοθεί σε όλο τον κόσμο. Μετά την περυσινή της παρουσία για να τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο, η Αμερικανίδα ποπ σταρ θέλει να παρουσιάσει ένα εξαιρετικό θέαμα στον κόσμο.

16244890


(Η Lady Gaga στον περυσινό τελικό - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / TANNEN MAURY)

Σε συνεργασία με την Pepsi, εκ των χορηγών του τελικού, παρουσίασε δύο ακόμη βίντεο από τα παρασκήνια της προετοιμασίας της ίδιας και των συνεργατών της, μουσικών και χορευτών.

Ακόμη περισσότερο όμως από το καλλιτεχνικό θέαμα, υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον για το αν η 30χρονη εκκεντρική τραγουδίστρια, επιλέξει τη σκηνή στο στάδιο NRG για να κάνει και μια πολιτική δήλωση, σε μια ταραχώδη πολιτική περίοδο με τις πρώτες αποφάσεις του νέου πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ.

17356479


(Το σόου της Lady Gaga στην εκδήλωση της Victorias Secret - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / IAN LANGSDON)

Στο Χιούστον πάντως εδώ και ημέρες έχουν υπάρξει κινητοποιήσεις και διαδηλώσεις (όπως σε όλη την Αμερική) και οι διοργανωτές έχουν ανεβάσει το επίπεδο ασφαλείας του τελικού, για την αποφυγή επεισοδίων σε εθνικό δίκτυο, σε συνδυασμό πάντα με το γεγονός ότι ο τελικός αποτελεί πάντοτε υποψήφιο στόχο για τρομοκρατική επίθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ