ΣΠΟΡ

Primera Div.: σε δίκη παίκτης της Ατλέτικο που έδειρε την κοπέλα του

Primera Div.: σε δίκη παίκτης της Ατλέτικο που έδειρε την κοπέλα του
Ελεύθερος αφέθηκε ο Ερναντέζ της Ατλέτικο Μ. ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / BALLESTEROS

Ενώπιον δικαστηρίου της Μαδρίτης οδηγήθηκε τελικά ο Γάλλος αμυντικός της Ατλέτικο Μαδρίτης Λουκάς Ερνάντεζ με την κατηγορία του ξυλοδαρμού της συντρόφου του.

Η Αστυνομία της Μαδρίτης έλαβε κλήση τα ξημερώματα από το σπίτι του Γάλλου παίκτη, και τη σύντροφό του, με την κατηγορία ότι ο μεθυσμένος Λουκάς Ερνάντεζ της επιτέθηκε και την έδειρε. Αφού έφτασε στην οικία του ζευγαριού, συνέλαβε τον Ερνάντεζ αλλά και την κοπέλα, καθώς και οι δύο έφεραν αμυχές στο πρόσωπό τους.

17525108


(Ο Ερναντέζ στην προπόνηση της Ατλέτικο Μ. - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / Javier Lizon)

Στη συνέχεια όμως άφησε ελεύθερη την κοπέλα, που πήγε και στο νοσοκομείο, ενώ ο 20χρονος παίκτης της Ατλέτικο οδηγήθηκε (με την διαδικασία του αυτόφωρου) στο δικαστήριο, όπου απολογήθηκε.

Ο Ερνάντεζ υποστήριξε ότι δεν χτύπησε την κοπέλα, αλλά γυρνώντας από βραδινή τους έξοδο, με παρέα, οι δυο τους λογομάχησαν και μάλιστα εκείνη προσπάθησε να του επιτεθεί μέσα στο αμάξι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφριά.

lucashernandezparty


(Το πρωτοχροννιάτικο πάρτυ του Λουκάς Ερναντέζ (δ.)- Πηγή: Instagram / @lucashernandez5)

Ο Εισαγγελέας εισηγήθηκε στο Δικαστή να εκδώσει περιοριστικούς όρους και για τους δύο στην επικοινωνία τους και λίγο πριν τις 16.00 (ω. Ελ) ο Ερνάντεζ έφυγε από το δικαστικό μέγαρο: απαγορεύεται να πλησιάσει ο ένας τον άλλον σε απόσταση μικρότερη των 500 μέτρων, ενώ στον πάικτη επιβλήθηκαν και όροι. Η Ατλέτικο Μαδρίτης με ανακοίνωσή της τόνισε ότι θα περιμένει την ετυμηγορία της Δικαιοσύνης, ενώ ο Ντιέγκο Σιμεόνε στην επίσημη συνέντευξη Τύπου για το αυριανό ματς με τη Λεγκανιές, είπε ότι θα σχολιάσει αφού υπάρξει επίσημη εκδοχή.

Ο Ερνάντεζ, που γεννήθηκε στην Μασσαλία, ανήκει στους ροχιμπλάνκος από μικρή ηλικία, αφού ο πατέρας του Ζαν Φρανσουά, ήταν επίσης στόπερ στην ομάδα. Εφέτος είχε ήδη 11 συμμετοχές και ο Σιμεόνε τον χρησιμοποιούσε αντί του Γκοντίν, δείχνοντας εμπιστοσύνη στις ικανότητες του. Το επεισόδιο όμως μπορεί πλέον να αποτελέσει πισωγύρισμα στην καριέρα του.

16487193


(Ο Ερναντέζ (ν.19) σε δράση σε αγώνα της Ατλέτικο Μ. - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / Alejandro Garcia)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ