ΣΠΟΡ

Κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ: τα εισιτήρια για Άρη και Παναθηναϊκό Superfoods

Κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ: τα εισιτήρια για Άρη και Παναθηναϊκό Superfoods
Δεν θα είναι γεμάτο το Αλεξάνδρειο στον τελικό του Κυπέλλου EUROKINISSI / MOTION TEAM

Λιγοστά θα είναι τα εισιτήρια, που θα μοιραστούν Παναθηναϊκός Superfoods και Άρης για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ στις 18 Φεβρουαρίου στο Αλεξάνδρειο, μετά την σύσκεψη ασφαλείας.

Οι δύο ομάδες θα πάρουν μόλις από 1.100 εισιτήρια στο «Nick Galis Hall», όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης. Αρχικά η Αστυνομία πρότεινε από 800 εισιτήρια σε κάθε ομάδα, αλλά μετά από πιέσεις τόσο του Άρη όσο και του Παναθηναϊκού Superfoods ο αριθμός αυξήθηκε.

2640946


Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)

Εκτός από τα 2.200 "μαγικά χαρτάκια", θα δοθούν εισιτήρια και στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης (φορείς κτλ), με αποτέλεσμα στο γήπεδο να υπάρχουν περίπου 3.000 θεατές και 2.500 κενές θέσεις ( με τις απαραίτητες "νεκρές ζώνες") για λόγους ασφαλείας.

Προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας

Τόσο η ΚΑΕ Παναθηναϊκος Superfoods όσο και η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσαν ότι θα δώσουν προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας για τα 1.100 εισιτήρια, που έχει στη διάθεση της η κάθε μία και έδωσαν και λεπτομέρειες με ανακοινώσεις τους για τα διαδικαστικά:

Η ανακαοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods

"Λόγω του περιορισμένου χρόνου και αριθμού εισιτηρίων και βάσει των αυστηρών διαδικασιών που όρισαν η ΕΟΚ και η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, σχετικά με τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει τους φιλάθλους της για τα κάτωθι:

Σεβόμενοι τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, θα τους δοθεί προτεραιότητα στη διάθεση εισιτηρίων για τον τελικό Κυπέλλου. Όσοι από αυτούς επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο, θα πρέπει έως και την Παρασκευή 10/02 και ώρα 17.00 να επικοινωνήσουν με την ΚΑΕ στα τηλέφωνα: 2103503282, 2103503288, 2103503289 (ωράριο λειτουργίας τηλεφωνικού κέντρου την Πέμπτη 9/2 και την Παρασκευή 10/2: 10.00 με 17.00) τηρώντας την παρακάτω διαδικασία:

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας δικαιούνται να αγοράσουν ένα εισιτήριο, το οποίο θα είναι αυστηρά προσωπικό.

4034186


(Λιγοστοί οι "τυχεροί" για τον τελικό - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)

Σύμφωνα με τις εντολές της ομοσπονδίας και της αστυνομίας, θα πραγματοποιηθεί προεγγραφή σε λίστα που θα περιλαμβάνει ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ και αριθμό ταυτότητας, η οποία θα αποσταλεί στην ομοσπονδία και στην αστυνομία για έγκριση.

Η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας. Σε περίπτωση που δε υπάρχει ταυτοπροσωπία, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο.

Η τιμή εισιτηρίου ορίστηκε από την ομοσπονδία στα 30,00 ευρώ, ποσό το οποίο θα πρέπει να προπληρωθεί.

Σε περίπτωση που η ζήτηση είναι μεγαλύτερη των διαθέσιμων εισιτηρίων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την κατηγορία του εισιτηρίου διαρκείας. Εφόσον υπάρξουν εισιτήρια διαθέσιμα μετά το πέρας της προθεσμίας για τους κατόχους διαρκείας, αυτά θα διατεθούν τη Δευτέρα, ακολουθώντας πάντα τις ανωτέρω διαδικασίες".

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης

"Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ενημερώνει πως για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 2017 κόντρα στον Παναθηναϊκό SUPERFOODS (18/02, 17.00) προτεραιότητα απόκτησης εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι διαρκείας PLATINUM και GOLD, οι οποίοι καλούνται να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη εισιτηρίων κα. Ιωάννα Μαυρομμάτη καθημερινά από τις 9:00 ως τις 17:00 στο τηλέφωνο 2310-265600.

Η διαδικασία αγοράς των εισιτηρίων (η τιμή των οποίων ξεκινά από τα 30 ευρώ) έχει ως εξής: θα πρέπει να δίνεται ο Α.Μ.Κ.Α. και να επιδεικνύεται το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, τόσο κατά τη στιγμή αγοράς του εισιτηρίου, όσο και στις θύρες πριν την είσοδό σας στο "Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, Nick Galis Hall".

3977617


(Στους κατόχους διαρκείας τα εισιτήρια του τελικού Κυπέλλου - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)

Αναφορικά με τα υπόλοιπα εισιτήρια που θα έχει στην διάθεσή της η ομάδα μας θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση μέσα στις επόμενες μέρες.

Με δεδομένη την τεράστια ζήτηση που υπάρχει για μια θέση στον τελικό, η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. εκφράζει την λύπη της για το γεγονός ότι δεν θα μπορέσει να ικανοποιήσει την επιθυμία μιας μεγάλης μερίδας του κόσμου της να βρεθεί στις κερκίδες του «Nick Galis Hall»".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ