ΣΠΟΡ

Ποδοσφαιριστές... έτοιμοι για όλα

Ποδοσφαιριστές... έτοιμοι για όλα
Καρίμ Μπενζεμά και Φρανκ Ριμπερί σε στιγμιότυπο από προπόνηση της εθνικής Γαλλίας Reuters

Δεν είναι η πρώτη φορά που ποδοσφαιριστές εμπλέκονται σε υποθέσει με “ροζ σκάνδαλα”. Με την ευκαιρία της υπόθεσης Σισέ, ας θυμηθούμε τις πιο γνωστές περιπτώσεις “μερακλήδων” σταρ του βασιλιά των σπορ.

Ο Άσλεϊ Κόουλ ήταν βασικός στην εθνική Αγγλίας, βασικό στην ομάδα του, είχε μόλις κάνει μια μεγάλη μεταγραφή και ήταν παντρεμένος με την Σέριλ Κόουλ, από τις πιο όμορφες wags. Τίποτα όμως από όλα αυτά δεν του ήταν αρκετά και ξεκίνησε να στέλνει σε μοντέλο γυμνές του φωτογραφίες. Μόλις αυτές έπεσαν στα χέρια τα Σέριλ, τον χώρισε.

Έγιναν σήριαλ

“Αργεντίνικο” σήριαλ έγιναν οι δύο κολλητοί φίλοι όταν φόραγαν τη φανέλα της Σαμπντόρια. Ο Μάξι Λόπες ανέλαβε την προσαρμογή του φίλου και συμπαίκτη του αλλά η σύζυγός του φαίνεται ότι το παρεξήγησε καθώς “τα έφτιαξε” τελικά με τον Ικάρντι και παράτησε τον Μάξι στα κρύα του λουτρού. Το στιγμιότυπο όπου ο Μάξι Λόπες αρνείται να δώσει το χέρι του στον Ικάρντι όταν οι δύο τους βρέθηκαν αντίπαλοι έγινε highlight στα ιταλικά ΜΜΕ.

Ήξεραν ή όχι;

Οι συμπαίκτες στην εθνική Γαλλίας, Καρίμ Μπενζεμά και Φρανκ Ριμπερι έκαναν κοινή έξοδο σε ένα από τα διαλείμματα της προετοιμασίας της εθνικής τους ομάδας. Αφού είδαν κι απόειδαν με τις σκληρές προπονήσεις, αποφάσισαν να περάσουν το βράδυ τους με μία συνοδό πολυτελείας. Λίγους μήνες αργότερα βρέθηκαν κατηγορούμενοι για επί πληρωμή συνεύρεση με ανήλικη αλλά μετά από χρόνια δικαστική διαμάχη αθωώθηκαν καθώς το δικαστήριο αποφάσισε ότι δεν γνώριζαν ότι η κοπέλα ήταν ανήλικη.

Τους "κάρφωσε" το κινητό

Ο Μεσούτ Οζίλ διατηρούσε παράλληλη σχέση με την Μέλανι Ρίκινγκερ. Ως εδώ όλα καλά! Η Μέλανι όμως ήταν η σύντροφος του συμπαίκτη του Οζίλ, Κρίστιαν Λελ ο οποίος μόλις άρχισε να υποψιάζεται “ψαχούλεψε” το κινητό της Μέλανι και έδωσε στη δημοσιότητα τους καυτούς διαλόγους της με τον Οζίλ. Όπως καταλαβαίνεται ο γερμανός μέσος της Άρσεναλ, μπήκε αμέσως στο στόχαστρο των βρετανικών ταμπλόιντ.

Τέρι - Μπριτζ σημειώσατε 1

Από τις γνωστότερες ιστορίες όμως ήταν αυτή με τον Τζον Τέρι και τη σύντροφο του συμπαίκτη του σε Τσέλσι και εθνική Αγγλίας, Γουέιν Μπριτζ. Ο Τέρι διατηρούσε σχέση με τη σύζυγο του Μπριτζ αλλά η ιστορία έγινε γνωστή μόνο όταν η Βανέσα Περονσέλ είπε ότι ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το παιδί του αρχηγού των “μπλε”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ