ΣΠΟΡ

Κύπελλο Ελλάδας: η ΕΟΚ ανακοίνωσε λεπτομέρειες για τον τελικό

Κύπελλο Ελλάδας: η ΕΟΚ ανακοίνωσε λεπτομέρειες για τον τελικό
Μικροί φίλοι του Παναθηναϊκού Superfoods με τα τρόπαια στον περυσινό τελικό Κυπέλλου με τον Φάρο Κερ. EUROKINISSI / ACTION IMAGES

Η αντίστροφή μέτρηση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό Superfoods και τον Άρη έχει ξεκινήσει και η Ελληνική Ομοσπονδία (ΕΟΚ) ανακοίνωσε σήμερα και διάφορα διαδικαστικά θέματα για την διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Ο τελικός θα φιλοξενηθεί το Σάββατο (18/2) στις 17.00 στο Αλεξάνδρειο (Novasports) και η ΕΟΚ ενημέρωσε σήμερα τους φιλάθλους για τα μέτρα ασφαλείας, που θα ισχύσουν από νωρίς τόσο για την πρόσβαση στο γήπεδο, όσο και για τα δικαιολογητικά, που θα πρέπει να έχουν μαζί τους οι λιγοστοί τυχεροί, που θα παρακολουθήσουν τον μεγάλο αγώνα.

4018115


(Λίγοι οι "τυχεροί" που θα βρεθούν το Σάββατο στο Αλεξάνδρειο - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

1.Οι θύρες του γηπέδου για την είσοδο των φιλάθλων και των εκπροσώπων Μ.Μ.Ε. θα ανοίξουν στις 14.30.

2.Τα εισιτήρια που διατίθενται στους φιλάθλους τα διαχειρίζονται ΜΟΝΟ τα δύο σωματεία (Παναθηναϊκός ΚΑΕ και Άρης ΚΑΕ) και ΟΧΙ η ΕΟΚ.

3.Οι φίλαθλοι κάτοχοι εισιτηρίου ή πρόσκλησης εκτός του εισιτηρίου ή πρόσκλησης πρέπει να έχουν μαζί τους Δελτίο Ταυτότητας ή Διαβατήριο. Θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας σε δύο ή τρεις ζώνες περιμετρικά και εξωτερικά του γηπέδου.

4.Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φιλάθλους που δεν κατέχουν εισιτήριο ή πρόσκληση.

5.Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φιλάθλους που φέρουν αντικείμενα που απαγορεύεται ή δεν επιτρέπεται (κράνη, ομπρέλες, κροτίδες, βεγγαλικά κ.λ.π.) ή βρίσκονται σε κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών.

6.Δεν θα επιτραπεί η στάση και στάθμευση οχημάτων εσωτερικά της περιμετρικής του «Αλεξανδρείου Μελάθρου» περίφραξης. Αυτό ισχύει για ΟΛΟΥΣ όσους θα κινηθούν με Ι.Χ.

7.Απαγορεύονται τα αντεθνικά, ρατσιστικά, υβριστικά κ.λ.π. πανό. Επίσης, απαγορεύονται τα πανό με κοντάρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ