ΣΠΟΡ

Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλαν μήνυμα για την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι

Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλαν μήνυμα για την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι
Reuters/Gonzalo Fuentes

Κύμα συμπαράστασης από όλο τον κόσμο έχει προκαλέσει η πολύνεκρη επίθεση των τζιχαντιστών στο Παρίσι. Ανάμεσα τους και οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου.

Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας με αναρτήσεις τους στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα στο facebook καλεί όλο τον κόσμο να ακολουθήσει τον δρόμο της ειρήνης: «Οι σκέψεις όλων μας είναι στα θύματα και στις οικογένειές τους. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να πούμε για μια ακόμα φορά ότι υπάρχει μόνο ένας δρόμος: η ειρήνη και η αγάπη ανάμεσα στους ανθρώπους. Ας συνεχίσουμε ενωμένοι για να το πετύχουμε».

Hoy todos nuestros pensamientos están con las víctimas de ayer y sus familiares. Queremos reafirmar, hoy más nunca, que...

Posted by Leo Messi on Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015


Πιο λιτός ο Πορτογάλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, συγκλονισμένος από την "τυφλή βία": "δεν μπορώ να μείνω αδιάφορος από την φρίκη της επίθεσης στο Παρίσι. Οι σκέψεις μου είναι στα θύματα και στις οικογένειες τους".

Σοκαρισμένος ο Τζιμπρίλ Σισέ

Σοκαρισμένος ο Τζιμπρίλ Σισέ βρέθηκε στο Παρίσι, σε ένα από τα μέρη που χτύπησαν οι τζιχαντιστές και ανέβασε μια φωτογραφία στο twitter: "είναι σοκ να βλέπω αυτή την φρίκη από το παράθυρό μου. Μια σκέψη στις οικογένειες των θυμάτων..."

ΔΗΜΟΦΙΛΗ