ΣΠΟΡ

NBA: με 30άρα στους Νετς πάει στο All Star Game ο Αντετοκούνμπο (vid)

NBA: με 30άρα στους Νετς πάει στο All Star Game ο Αντετοκούνμπο (vid)
Αποθέωση για Αντετοκούνμπο στη Νέα Υόρκη Reuters / Jeff Hanisch-USA TODAY Sports

Με φόρα από την 3η διαδοχική νίκη του Μιλγουόκι επί του Μπρούκλιν πάει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο All Star Game του NBA και τις ευχές των Ελλήνων φιλάθλων, που τον αποθέωσαν για μια ακόμη φορά στη Νέα Υόρκη.

Το Barclays Center στο Μπρούκλιν ήταν γεμάτο από πολύ νωρίς με Ελληνικές σημαίες από μικρούς και μεγάλους ομογενείς, που ήθελαν να αποθεώσουν για μια ακόμη φορά το Γιάννη Αντετοκούνμπο, που θα αντιμετώπιζε με τους Μπακς τους Νετς και να του ευχηθούν καλή επιτυχία στο All Star Game το Σ/Κ στη Νέα Ορλεάνη.

https://www.instagram.com/p/p

"Είναι υπέροχο. Απολαμβάνω την στήριξη από τους Έλληνες φιλάθλους και γενικά όλους τους φιλάθλους μας. Είναι όμως απίστευτο κάθε φορά που έρχομαι στη Νέα Υόρκη, η αγάπη που μου δείχνουν" ήταν τα λόγια του Giannis στην κάμερα.

Και βέβαια τους αποζημίωσε με μια εκπληκτική εμφάνιση απέναντι στους Νετς με 33 πόντους (13/25 2π., 0/1 3π., 7/10 β.), 9 ριμπ., 3 ασ., 4 κλ. 1 κοψ. και 0 (!) λάθη σε 40.53 που αγωνίστηκε. Μαζί με τους 25 πόντους από τον Μονρό και τους 20 του Μίντλετον (πρώτη πολύ καλή εμφάνιση του μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό) οδήγησαν το Μιλγουόκι σε νίκη με 129-125.

Και βέβαια αποθεώθηκε την ώρα που πήγαινε στα αποδυτήρια στο φινάλε του αγώνα.

Πλέον όλα τα βλέμματα στρέφονται στο τριήμερο 18-20 Φεβρουαρίου στη Νέα Ορλεάνη και την παρουσία του Greek Freak ξημερώματα Δευτέρας (03.00) στην βασική 5άδα της Ανατολής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ