ΣΠΟΡ

Sports Illustrated: Σερένα, Βοζνιάκι και Μπουσάρ σε σέξι φωτογράφιση

Sports Illustrated: Σερένα, Βοζνιάκι και Μπουσάρ σε σέξι φωτογράφιση
Σελφι για τις κολλητές Σερένα Γουίλιαμς (αρ.) και Καρολίν Βοζνιάκι (δ.) Getty Images / Mike Stobe

Μπορεί το εξώφυλλο της Κέιτ Άπτον να ήταν το κεντρικό θέμα του εφετινού τεύχους με τα μαγιό του Sports Illustrated, όμως τρία κορίτσια του τέννις πραγματικά έκοψαν την ανάσα με την σέξι φωτογράφισή τους.

Η Σερένα Γουίλιαμς, η Καρολίν Βοζνιάκι και η Τζένι Μπουσάρ εκπροσώπησαν το τέννις σε αυτό το τεύχος και φωτογραφήθηκαν στα νησιά Turks & Caicos στην Καραϊβική με μαγιό, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Το ν1 του παγκόσμιου γυναικείου τέννις, η Σερένα Γουίλιαμς, διέψευσε όσους την κατηγορούν για έλλειψη θηλυκότητας και τόλμησε να φωτογραφηθεί ακόμη και τόπλες.

2017 01 28T192403Z 1 MTZGRQED1SI8LINE RTRFIPP 0 TENNIS OPEN


(Η Σερένα με το τρόπαιο στο Aus OPEN - Πηγή: Reuters / Thomas Peter)

Η Καναδή Τζένι Μπουσάρ στα 22 της έχει κάνει ένα μικρό διάλειμμα στην καριέρα της στα κορτ, υποχωρώντας στο ν.43 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά το ν.5 που βρέθηκε το 2014 με τον τελικό στο Wimbledon, αλλά μπορεί επάξι να ακολουθήσει καριέρα μοντέλου.

Μάλιστα η ίδια ήταν ανυπόμονη να πάρει στα χέρια της το τεύχος και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Την τριάδα έκλεισε η «κολλητή» της Σερένα και πρώην νούμερο 1 στον κόσμο, Καρολίν Βοζνιάκι, που επίσης δεν δίστασε να δείξει την σέξι πλευρά του εαυτού της, για 3η μάλιστα φορά στο περιοδικό.

Στο τεύχος του Sports Illustrated υπήρχαν και δύο εκπρόσωποι της ενόργανης γυμναστικής, η Χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο Σιμόν Μπάιλς και η Χρυσή στο Λονδίνο Άλι Ράισμαν.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ