ΣΠΟΡ

NBA: ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη Ν. Ορλεάνη για το All Star Game 2017

NBA: ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη Ν. Ορλεάνη για το All Star Game 2017
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (δ) με τον Κέβιν Γκαρνέτ Instagram / @giannis_an34

Τις πρώτες ώρες στη Νέα Ορλέανη πέρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βγάζοντας τις απαραίτητες φωτογραφίες και δίνοντας τις πρώτες του συνεντεύξεις στα πλαίσια των εκδηλώσεων για το All Star Game του 2017.

Λάμψη, φώτα, κάμερες για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που αποτελεί μία από τις ατραξιόν του εφετινού All Star Game 2017 στην παρθενική του συμμετοχή στην βασική πεντάδα της Ανατολής.

Ο Έλληνας σταρ με το χαμόγελο στα χείλη και το προσωπικό του στυλ ακολουθεί το πρόγραμμα των διοργανωτών, που ήταν αφιερωμένο στις υποχρεώσεις των αθλητών για την επίσημη φωτογράφιση, αλλά και για τις πρώτες συνεντεύξεις. Ο Αντετοκούνμπο επέλεξε ένα σπορ ντύσιμο με τζιν παντελόνι και μαύρο casual πουκάμισο με αθλητικά παπούτσια για να παρουσιαστεί στο κοινό, μέσα από τον φωτογραφικό φακό.

Όπως όλοι οι συμμετέχοντες στο All Star Game, ο Giannis παρουσίασε και το προσωπικό του e-moji που θα τον ακολουθεί το τριήμερο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Twitter).

Εμπνευσμένο από την αρχαία Ελλάδα το κεφάλι του Γιάννη φέρει ένα στεφάνι ελιάς, όπως οι Ολυμπιονίκες.

Μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια

Ο Κέβιν Γκαρνέτ έχει αφήσει τα παρκέ του NBA και ακολουθεί καριέρα σχολιαστή και σε αυτό το All Star Game έχει την δική του "γωνιά" στην οποία "ανακρίνει" τους συμμετέχοντες.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάθισε στην πολυθρόνα απέναντι από τον Γκαρνέτ και δεν δίστασε να μιλήσει για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια στην Ελλάδα και την ζωή με τα αδέλφια του (από το 1.24 έως το 2.00 το σχετικό απόσπασμα).

«Θέλω να μάθω λίγα πράγματα για το παρελθόν σου. Προέρχεσαι από μια πολυμελή οικογένεια. Πες μου για την ιστορία που πουλούσες κοσμήματα. Είναι αλήθεια;», ήταν η ερώτηηση με τον Αντετοκούνμπο να απαντά: «Ναι, είναι αλήθεια. Μεγάλωσα σε μια δύσκολη κατάσταση. Οι γονείς μας έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για εμάς, για να έχουμε φαγητό στο τραπέζι. Όποτε δεν μπορούσα εγώ να πουλήσω πράγματα, το έκαναν οι γονείς μου ή τα αδέρφια μου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ