ΣΠΟΡ

NBA: Ροναλντίνιο και Αντετοκούνμπο φωτογραφήθηκαν μαζί στο All Star Game

NBA: Ροναλντίνιο και Αντετοκούνμπο φωτογραφήθηκαν μαζί στο All Star Game
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη συνέντευξη για το All Star Game 2017 Getty Images / Ronald Martinez

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρακολούθουσε μαζί με την κοπέλα του και τον αδελφό του Άλεξ τον αγώνα διασημοτήτων του All Star Game 2017 και φωτογραφήθηκε μαζί με τον Ροναλντίνιο!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρήκε τον χρόνο να παρακολουθήσει τον αγώνα των διασημοτήτων, που έγινε τα ξημερώματα στη Νέα Ορλεάνη, στα πλαίσια του All Star Weekend και στο πλευρό του είχε τον μικρό του αδελφό Άλεξ αλλά και την αγαπημένη του Mariah Riddlesprigger.

GettyImages 642455958


(Η μπάλα και το καλάθι του All Star Game 2017 - Πηγή: Getty Images / Ronald Martinez)

Μάλιστα ανέβασε και την σχετική φώτο στον λογαριασμό του στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/p

Εκεί όμως που έγινε πραγματικά χαμός ήταν όταν φωτογραφήθηκε μαζί με τον Ροναλντίνιο και έγραψε στη λεζάντα, "ένα από τα πρότυπά μου πριν το μπάσκετ".

https://www.instagram.com/p/p

Για όσους δεν το γνωρίζουν τόσο ο Γιάννης όσο και ο αδελφός του ο Θανάσης όταν ήταν μικροί, πριν στραφούν στο μπάσκετ, είχαν όνειρο να παίξουν ποδόσφαιρο, όπως ο μεγάλος τους αδελφός στη Νιγηρία και μάλιστα είχαν αποκαλύψει μιλώντας στο CNN Greece ότι φαντάζονταν τον εαυτό τους στο Champions League.

Δεν είναι περίεργο λοιπόν που ο Γιάννης έγραψε τα λόγια αυτά για τον Ροναλντίνιο, ο οποίος φρόντισε ακόμη και στο παρκέ του μπάσκετ να κάνει τα μαγικά του, δίνοντας ασσίστ με το πόδι στον Τζόρνταν Κιλγκάνον, έναν από τους αθλητές που παίρνουν μέρος στο σόου με τα εντυπωσιακά καρφώματα.

Διαβάστε επίσης

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε... γκράφιτι στο πρώτο του γήπεδο (pics)

O Αντετοκούνμπο δέχθηκε τη συγνώμη του δημοσιογράφου: «Ξέχασε το, όλα καλά»

NBA: ο Αντετοκούνμπο διαλέγει μετάλλιο με την Ελλάδα αντί για πρωτάθλημα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ