ΣΠΟΡ

NBA: οι τσιρλίντερς των ομάδων «τα σπασαν» στο All Star Game 2017

NBA: οι τσιρλίντερς των ομάδων «τα σπασαν» στο All Star Game 2017
Μοναδικό σόου από την All Star Dance Team Getty Images / Theo Wargo

Μπορεί το All Star Weekend να "άνοιξε αυλαία" με τους αγώνες των ταλέντων και των διασημοτήτων, όμως εκείνες που έκλεψαν την παράσταση σε αυτή την πρώτη ημέρα ήταν τα μέλη της ομάδας All Star Dance Team, με τις τσιρλίντερς από τις ομάδες του NBA να δίνουν μια πρώτη γεύση από την παράσταση που ετοιμάζουν για τον αγώνα Ανατολής-Δύσης.

Το NBA επιλέγει κάθε χρόνο στο All Star Game και μια "ξεχωριστή" ομάδα με τις καλύτερες τσιρλίντερς των ομάδων του, που παρουσιάζουν το πρόγραμμα τους στην διάρκεια του τριημέρου και των αγώνων.

GettyImages 642467862


(H All Star Dance Team 2017 - Πηγή: Getty Images / Theo Wargo)

Η κάθε ομάδα έχει από έναν εκπρόσωπο στην All Star Dance Team ενώ η ομάδα που φιλοξενεί κάθε χρόνο το All Star Game παρουσιάζει και το πρόγραμμα από τις δικές της τσιρλίντερς.

GettyImages 642467844


(Μοναδικό σόου από τις τσιρλίντερς - Πηγή: Getty Images / Theo Wargo)

Τα κορίτσια έπιασαν ήδη δουλειά από τα ξημερώματα της Παρασκευής και υπόσχονται ακόμη καλύτερο θέαμα τις επόμενες δύο ημέρες.

GettyImages 642467856


(Το σόου των τσιρλίντερς στη Νέα Ορλεάνη - Πηγή: Getty Images / Theo Wargo)

Όπως διαπιστώνετε εύκολα μπορούν να κερδίσουν (έστω και για λίγο) το ενδιαφέρον του κοινού, από τα αστέρια της πορτοκαλί μπάλας.

GettyImages 642458284


(Οι τσιρλίντερς της Νέας Ορλεάνης - Πηγή: Getty Images / Ronald Martinez)

Ο "Κόσμος" νίκησε την "Αμερική"

Στον καθιερωμένο αγώνα "ταλέντων" (σε αυτό τον αγώνα είχε πρωτοπαίξει και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο) οι ανερχόμενοι σταρ εκτός Αμερικής έβαλαν τα γυαλιά στους "γηγενείς" και τους κέρδισαν με 150-121 και δύο πρωταγωνιστές.

2017 02 18T040738Z 1809517612 NOCID RTRMADP 3 NBA RISING STARS CHALLENGE U S VS WORLD


(Ο Τζαμάλ Μάρεϊ MVP του αγώνα ταλέντων - Πηγή: Reuters / Bob Donnan-USA TODAY Sports)

Τον Καναδό Τζαμάλ Μάρεϊ των Ντένβερ Νάγκετς που ήρθε από τον πάγκο και πέτυχε 36 πόντους (9/14 3π.) και 11 ασσίστς, και τον συμπαίκτη του Σέρβο σέντερ Νίκολα Γιόκιτς, που άγγιξε το triple double (12 π., 11 ρ. 8 ασσ.).

Μάλιστα ο Μάρεϊ αναδείχθηκε και MVP του αγώνα.

Τα ξημερώματα της Κυριακής σειρά παίρνουν οι διαγωνισμοί καρφωμάτων, τριπόντων και δεξιοτήτων με την παρουσία του Ντόμινικ Γουίλκινς στην επιτροπή καρφωμάτων να επισκιάζει όλους τους υπόλοιπους κριτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ