Τελικός Κυπέλλου μπάσκετ: ο Παναθηναϊκός Superfoods πήγε στα αποδυτήρια
Μετά από συνεννοήσεις και μια υποτυπώδη μετακίνηση κάποιων οπαδών του Άρη στις θύρες 1 και 2 ο πρώτος διαιτητής του τελικού, ο κύριος Σχινάς έδωσε το ΟΚ για να γίνει τζάμπολ μέσα στα επόμενα λεπτά. Όμως ο Παναθηναϊκός Superfoods δια στόματος του team manager Μάνου Παπαδόπουλου είπε ότι δεν έχει γίνει το παραμικρό και απέσυρε την ομάδα.
Ο κύριος Παπαδόπουλος τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός Superfoods σκοπεύει να καταθέσει ένσταση δίοτι δεν έχουν τηρηθεί τα συμφωνηθέντα στην σύσκεψη ασφαλείας και είπε στους παίκτες και τον προπονητή να αποσυρθούν στα αποδυτήρια. Ο κύριος Σχινάς ζήτησε και από τις δύο πλευρές (τους κυρίους Λάσκαρη και Παπαδόπουλο) να αποφασίσουν τελικά τι θα γίνει και αν θα έχουνε τζάμπολ ή όχι.

(Ο διαιτητής της αναμέτρησης Τόμι Σχινάς - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)
Από την πλευρά του Παναθηναϊκού Superfoods υπήρξαν επιφυλάξεις να δουν μια τελευταία φορά αν έχει τηρηθεί το πλάνο μετά την μερική αποχώρηση κάποιων φικάθλων του Άρη.
Ποια η διαδικασία χορήγησης του επιδόματος διοίκησης στις Ένοπλες Δυνάμεις - Οι δικαιούχοι
04:00
Ηλεκτρικό ρεύμα: Πού κυμαίνονται οι τιμές του πράσινου τιμολογίου της ΔΕΗ για τον Αύγουστο
03:00
Θερινές εκπτώσεις: Έως πότε διαρκούν - Ποιες οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων
02:00
Τι πρέπει να περιέχει το κιτ πρώτων βοηθειών στο φαρμακείο Αυτοκινήτων από την 1η Ιανουαρίου 2027
01:00