ΣΠΟΡ

Αντετοκούνμπο εσύ...All Star

Αντετοκούνμπο εσύ...All Star
Derick E. Hingle-USA TODAY Sports/Reuters

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδειξε ότι όχι απλά άξιζε την θέση του στην αρχική πεντάδα του All Star Game αλλά την τίμησε με μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση, που αν συνοδευόταν με νίκη της ομάδας της Ανατολής, με την οποία αγωνιζόταν, θα έπαιρνε τον τίτλο του MVP.

O Greek Freak τα σάρωσε όλα. Το σκορ του αγώνα έληξε με νίκη της Δύση 192-182, αλλά ο Γιάννης έδειξε από τι είναι φτιαγμένος σκοράροντας του περισσότερους πόντους για την Ανατολή, 30, και είχε: 14/16 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 2/2 βολές, 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 τάπα και κανένα λάθος. Δεν έλειψαν φυσικά και τα καρφώτατα!

Ήταν ο μόνος από τους παίκτες που επιχείρησε, έστω και υποτυπωδώς, να κάνει κάποια άμυνα, άλλωστε η έκταση του σκορ και η παράδοση των All Star Games έχουν αποδείξει πως η αμυντική διάθεση θυσιάζεται στον βωμό του θεάματος.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν χάρμα ιδέστε και όχι απλά δεν πέρασε απαρατήρητoς στο παρθενικό του All Star, αλλά έβαλε και μια γερή παρακαταθήκη για την επόμενη χρονιά.

giannis antetokounmpo 1

(Larry W. Smith/Pool Photo-USA TODAY Sports/Reuters)

giannis antetokounmpo 3

(Bob Donnan-USA TODAY Sports/Reuters)

Οι Milwaukee Bucks θαύμασαν για ακόμη μια φορά το αστέρι τους και τον επαίνεσαν μέσω του twitter, με σειρά τιτιβισμάτων. Ανέβασαν μάλιστα και βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Αντετοκούνμπο.

Ο παίκτης μετά το τέλος του αγώνα αστειεύτηκε για τον τίτλο του MVP που του «γλίστρησε» μέσα από τα χέρια.

Σε συνέντευξη τύπου μίλησε Ελληνικά και ευχαρίστησε τους πάντες για την στήριξη τους. «Σε ότι κάνω έχω την Ελλάδα πίσω μου», είπε ο παίκτης! «Προσπαθώ να σας κάνω όλους περήφανους και ευχαριστώ για την στήριξη».

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Άντονι Ντέιβις που κατάφερε να σπάσει το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του Ουίλτ Τσάμπερλεϊν από το All Star Game του 1962. Σκόραρε συνολικά 52 πόντους, 10 περισσότερους από τον Τσάμπερλεϊν. Το ρεκόρ του χάρισε και τον τίτλο του MVP, ξεπερνώντας τον Ράσελ Ουέστμπρουκ που σκόραρε 41 πόντους.

giannis antetokounmpo 5

(Ronald Martinez/Pool Photo-USA TODAY Sports/Reuters)

giannis antetokounmpo 4

(Bob Donnan-USA TODAY Sports/Reuters)

Διαβάστε επίσης:

NBA: ο Αντετοκούνμπο διαλέγει μετάλλιο με την Ελλάδα αντί για πρωτάθλημα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε... γκράφιτι στο πρώτο του γήπεδο (pics)

«Δεν έχω μάθει να ζω με φόβο»: Η εξομολόγηση του Αντετοκούνμπο πριν το τζάμπολ του All Star Game

NBA: Ροναλντίνιο και Αντετοκούνμπο φωτογραφήθηκαν μαζί στο All Star Game

ΔΗΜΟΦΙΛΗ