ΣΠΟΡ

NBA: Αντετοκούνμπο και Ντέιβις σε slow motion στο All Star Game (vid)

NBA: Αντετοκούνμπο και Ντέιβις σε slow motion στο All Star Game (vid)
Οι "πτήσεις" του Αντετοκούνμπο ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / RONALD MARTINEZ / GETTY IMAGES / POOL;

Δύο ακόμη εντυπωσιακά βίντεο δημοσίευσε το NBA με τους δύο πρωταγωνιστές του All Star Game 2017, τον MVP Άντονι Ντέιβις και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Εντυπωσιακό και το σχετικό κλιπάκι με τις κορυφαίες αντιδράσεις των παικτών κατά την διάρκεια του αγώνα.

Η περίφημη Phantom Camera που χρησιμοποιείται στις μεταδόσεις των αγώνων του NBA μπορεί και "συλλαμβάνει" μοναδικά στιγμιότυπα από τις προσπάθειες των αθλητών σε "αργή κίνηση". Οι θεαματικές ενέργειες τόσο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που ήταν ο πρωταγωνιστής της ομάδας της Ανατολής, όσο και το ρεκόρ με τους 52 πόντους του Άντονι Ντέιβις, που έδωσαν στον σέντερ των "Πελεκάνων" και τον τίτλο του "πολυτιμότερου", παρουσιάζονται με ακόμη πιο εντυπωσιακό τρόπο σε αυτά τα σπέσιαλ βίντεο από την βραδιά στη Νέα Ορλεάνη.

17655860


(Κάρφωμα του Αντετοκούνμπο μπροστά στο Ντέιβις - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / LARRY W. SMITH)

2017 02 20T020751Z 1324090489 NOCID RTRMADP 3 NBA ALL STAR GAME EASTERN AT WESTERN


(Κάρφωμα του Άντονι Ντέιβις - Πηγή: Reuters / Bob Donnan-USA TODAY Sports)

Όταν ο Giannis "τρέλλανε" τους παίκτες

Ακόμη και στο βιντεάκι με τις κορυφαίες αντιδράσεις των All Star παικτών κατά την διάρκεια του αγώνα και η πλάκα που έκαναν μεταξύ τους, το κάρφωμα του Αντετοκούνμπο πάνω από τον Κάρι, με τον πρωταθλητή του NBA να χαζεύει το ριπλέι στην οθόνη και οι υπόλοιποι απλά να τρελλαίνονται είναι η κορυφαία στιγμή.

Διαβάστε σχετικά

NBA: Tο βίντεο με τα «καλύτερα» του Αντετοκούνμπο στο All Star Game

Αντετοκούνμπο μετά το All Star Game: «Σε ό,τι κάνω έχω την Ελλάδα πίσω μου»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ