ΣΠΟΡ

Basket Champions League: σε ματς θρίλερ ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στο Βελιγράδι

Basket Champions League: σε ματς θρίλερ ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στο Βελιγράδι
Στους 16 του Basket Champions League ο ΠΑΟΚ EUROKINISSI / MOTION TEAM

Ο ΠΑΟΚ στο Βελιγράδι λίγο έλειψε να τα χαλάσει όλα, αφού προηγήθηκε με 24 πόντους (40-64), αλλά χρειάστηκε να πάει το ματς στην τελευταία επίθεση και με το σκορ στο 78-82, όπου ο Δικέφαλος έβγαλε άμυνα με τον Σάιμπερτ. Μετά την ΑΕΚ πέρασε και αυτός στους 16 του Basket Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει την Τενερίφη.

Τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ βρέθηκε μπροστά στο σκορ, αφού είχε λύσεις ακόμη και όταν η Παρτίζαν πέρασε μπροστά. Ακόμη και στην τελευταία περίοδο, όταν η διαφορά αρχικά πήγε στο -9, ο ΠΑΟΚ μπόρεσε και πάλι να ανέβει στο +17, όπου όμως έπαθε καθίζηση στο τελευταίο τρίλεπτο.

Οι Σέρβοι παρότι δεν είχαν τον καλύτερο τους παίκτη, τον Αμερικανό Χάτσερ (τραυματισμός), αλλά και τους Μαρίνκοβιτς, Κοπρίβιτσα (τροφική δηλητηρίαση) έδειξαν χαρακτήρα και εκμεταλλεύτηκαν την «τρικυμία» των παικτών του Μαρκόπουλου, που έπαιρνε μάταια τάιμ άουτ.

https://www.instagram.com/p/p

Στο 78-82 ο Μαργαρίτης έχασε δύο βολές και στην τελευταία επίθεση η Παρτίζαν δεν πήγε για τρίποντο και μπλέχτηκε στην άμυνα του ΠΑΟΚ με τον Σάιμπερτ να κλέβει την μπάλα και να δίνει την πρόκριση.

Ο ΜακΦάντεν με 26 πόντους με 7/10 τρίποντα ήταν ο κορυφαίος, και άξιοι συμπαραστάτες του οι Σάιμπερτ με 16 και Πέινερς με 15 πόντους, ενώ η ατμόσφαιρα από τους οπαδούς της Παρτίζαν ήταν καταπληκτική.

Τα 10λεπτα: 16-18, 32-47, 50-64, 78-82

(Δείτε εδώ τα πλήρη στατιστικά)

Αντίπαλος τώρα του ΠΑΟΚ στους 16 η Τενερίφη του Γιώργου Μπόγρη, που έκανε και το σχετικό ποστάρισμα στον λογαριασμό του στο Twitter για την επιστροφή του στην Ελλάδα. 28/2 στην Πυλαία και 8/3 στην Ισπανία τα δύο ματς.

bogrispaok


(Πηγή: Twitter / @bogrinho)

Διαβάστε σχετικά

Champions League Basket: η ΑΕΚ απέκλεισε τη Γιουβέντους Ουτένας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ