ΣΠΟΡ

Σοβαρά επεισόδια στη Θεσσαλονίκη πριν τον αγώνα Ηρακλή-ΠΑΟΚ (vids)

Σοβαρά επεισόδια στη Θεσσαλονίκη πριν τον αγώνα Ηρακλή-ΠΑΟΚ (vids)
Thestival.gr

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης Ηρακλής-ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε καλά, καθώς περίπου 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ηρακλή και των ΜΑΤ, παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έξω από τον αγωνιστικό χώρο. 

Οπαδοί του Ηρακλή πέταξαν βόμβες μολότοφ κατά των ανδρών των ΜΑΤ έξω από το Καυτανζόγλειο με τις δυνάμεις καταστολής να απαντούν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης,

Νωρίτερα περίπου 300 οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά επιχείρησαν να προσεγγίσουν το Καυτανζόγλειο στάδιο από την οδό Κατσιμίδη.

Η εντολή ωστόσο του Γενικού Αστυνομικού Διεθυντή ήταν ρητή: "Κανένας οπαδός του ΠΑΟΚ δεν θα πλησιάσει το γήπεδο που θα γίνει ο αγώνας". Οι δυνάμεις των ΜΑΤ απέκοψαν όλες τις διόδους αναγκάζοντας τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να αποχωρήσουν από το σημείο και να επιστρέψουν στην περιοχή της Τούμπας, όπως αναφέρει το thestival.gr.

Νωρίτερα, η ΠΑΕ Ηρακλής, έκανε γνωστό με ανακοίνωση της, σύμφωνα με το seleo.gr πως κουκουλοφόροι έσπασαν εκδοτήρια και έκλεψαν τα εισιτήρια του αγώνα.

4061851


(Το καμμένο εκδοτήριο του γηπέδου - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)

Η ανακοίνωση:

«Ακόμη μία φορά γίναμε μάρτυρες εγκληματικής ενέργειας από κάποιους πού βαυκαλίζονται ότι θέλουν το καλό τον Ηρακλή. Σήμερα την 26/02/2017 και ώρα περί την 12:45 , άγνωστοι κουκουλοφόροι ήρθαν στον προαύλιο χώρο τον Καυτανζογλείον και αφού επιδόθηκαν ξανά σε ζημιές στα εκδοτήρια, όπου η ομάδα διαθέτει τα εισιτήρια για την σημερινή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, έκλεψαν όλα τα εισιτήρια που υπήρχαν στο εκδοτήριο και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Καθίσταται πλέον φανερή η πρόθεση της συγκεκριμένης μερίδας αγνώστων και ο λόγος αυτής της ανακοίνωσης είναι να ενημερωθεί ο φίλαθλος κόσμος για τις ενέργειες πού πράττουν αυτοί που δηλώνουν ότι αγαπούν την ομάδα μας. Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι τα εκδοτήρια λειτουργούν κανονικά απέναντι από τη θύρα 5, απλά Θα υπάρχει πλέον ειδικά σφραγίδα πάνω τους, ώστε να αποφευχθεί η είσοδος φιλάθλων με κλεμμένα εισιτήρια.

Όσοι έχουν ήδη κόψει εισιτήρια πριν λάβει χώρα το προαναφερθέν συμβάν, Θα εισέρχονται κατόπιν ελέγχου κανονικά στο γήπεδο. Η ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής διατρανώνει για ακόμη μία φορά ότι είναι κατά της βίας και τέτοια γεγονότα τη μεγαλύτερη γιορτή, αυτή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ενέργειες όπως η σημερινή καταδικάζονται απερίφραστα από την διοίκηση της ομάδας μας και σκοπό έχει να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο για τις ορέξεις των ανεγκέφαλων οπαδών που μόνο τούς μέλημα είναι η βία και η είσοδος στο γήπεδο άνευ εισιτηρίου».

Το εκπληκτικό είναι ότι λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής, σε σελίδα οπαδών στο Facebook υπήρχε ανακοίνωση ότι διατίθενται εισιτήρια και μάλιστα αναρτήθηκαν και φωτογραφίες με κουκουλοφόρους να προμηθεύονται τα "μαγικά χαρτάκια"!

θυρα10ηρακλη


(Πηγή: Facebook)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ