ΣΠΟΡ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε στήριξη σε παίκτες και προπονητή

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε στήριξη σε παίκτες και προπονητή
Στήριξη στην ομάδα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη EUROKINISSI SPORTS

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης κάλυψε τους παίκτες και τον Πάουλο Μπέντο, που αποδοκιμάστηκαν έντονα από τον κόσμο μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, που έχει φέρει αναβρασμό στις τάξεις των φιλάθλων. Στη Νέα Σμύρνη ήδη έχει στηθεί γιορτή έξω από το γήπεδο του Πανιωνίου.

Ο κύριος Μαρινάκης βγήκε μπροστά, λίγα λεπτά μετά το 0-1, και μίλησε για μάχη και προσωπική του στήριξη σε παίκτης και προπονητικό τημ, καθώς η ομάδα είναι μέσα σε όλους τους στόχους της. Απηύθυνε μάλιστα αυστηρό μήνυμα σε όσους αποδοκίμασαν τους παίκτες και τον Πάουλο Μπέντο στο τέλος του ματς, λέγοντας ότι κάτι τέτοιο είναι απαράδεκτο.

4062510


(Στήριξη στους ερυθρόλευκπυς παίκτες από τον Βαγγέλη Μαρινάκη - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη

«Επειδή ακούγονται διάφορα και ίσως είναι μία δύσκολη στιγμή να χάνει ο Ολυμπιακός στο γήπεδό του, εγώ θέλω να σας πω το έξης. Αυτή την στιγμή βρισκόμαστε σε μία συνεχή μάχη. Μέχρι τώρα είμαστε μέσα σε όλους μας τους στόχους. Υπάρχουν και κακά αποτελέσματα, υπάρχουν και ατυχίες, υπάρχουν και λάθη. Εμείς είμαστε εκεί για να παλέψουμε και να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα, να κερδίζουμε. Γι’ αυτό αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν περιθώρια ούτε για κραξίματα, ούτε για τίποτα. Το μόνο που υπάρχει περιθώριο και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά και να βγάλουμε τον εγωισμό μας».

4062240


(Κάλυψη και στον Πάουλο Μπέντο από τον Βαγγέλη Μαρινάκη - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)

«Οι παίκτες μας είναι οι καλύτεροι και θα δείτε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έρθουν ξανά τα καλά αποτελέσματα. Εγώ θέλω να πω ότι στηρίζω όλους τους παίκτες, το προπονητικό τιμ και όλους όσους βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Είμαστε όλοι μαζί, είμαστε μία οικογένεια. Ενωμένοι, δυνατοί! Και θα συνεχίσουμε έτσι είτε το θέλουν πολλοί, είτε δεν το θέλουν. Επίσης, το να βρίζει κάποιος παίκτη του Ολυμπιακού είναι απαράδεκτο. Όλοι έχουμε νεύρα, όλοι είμαστε φανατικοί, όλοι μπορεί να περνάμε δύσκολες στιγμές. Αλλά παίκτη του Ολυμπιακού ή τον προπονητή μας δεν μπορεί κανείς μέσα στο γήπεδο να εκδηλώνεται εναντίον του. Ειδικά στους παίκτες. Σας είπα, βρισκόμαστε σε μία μάχη και τις μάχες εμείς τις κερδίζουμε. Αλλά θα είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι και όλοι έχουν την στήριξή μου. Τίποτα λιγότερο, τίποτα παραπάνω. Σας ευχαριστώ πολύ».

(Πηγή: You Tube / ΠΑΕ Ολυμπιακός)

Γιορτή στην Πλατεία

Την ίδια ώρα στην πλατεία της Νέας Σμύρνης ετοιμάζεται αποθεωτική υποδοχή στους παίκτες και τον Βλάνταν Μιλόγιεβιτς από τους κυανέρυθρους φιλάθλους. Έξω από το γήπεδο ήδη συγκεντρώνονται φίλαθλοι.

(Πηγή: Facebook / Panionios Gymnastikos Sylogos Smyrnis-Πανιώνιος ΓΣΣ)

4062620


(Αποθεωτική υποδοχή ετοιμάζουν στους παίκτες του Πανιωνίου - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ