ΣΠΟΡ

NBA: Μη νευριάζετε τον Αντετοκούνμπο (vid)

NBA: Μη νευριάζετε τον Αντετοκούνμπο (vid)
Ο Αντετοκούνμπο διέλυσε τυος Σανς Instagram / @bucks

Το σκληρό μαρκάρισμα του Κρις στο ξεκίνημα του αγώνα των Μπακς με τους Σανς εκνεύρισε αρχικά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Όταν ηρέμησε αποφάσισε να τους τιμωρήσει διαφορετικά και απλά τους "έβαλε στα καλάθια"!

Το Μιλγουόκι κέρδισε το Φοίνιξ 100-96 και ολοκλήρωσε τη σειρά των αγώνων με τους "Ήλιους" με νίκες και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να έχει μια ηγετική παρουσία στο παρκέ.

Δεν ήταν μόνον οι πόντοι που έβαλε ο Giannis: 28 (οι 15 στην τρίτη και καθοριστική περίοδο) με 11/13 σουτ, 6/7 βολές, 8 ριμπ., 6 ασσ., 2 κοψ, 1 κλ.. Αφού πήρε την τεχνική ποινή για τον διαπληκτισμό με τον Μαρκίς Κρις, πήρε παραμάζωμα τους αντιπάλους του και κάρφωνε κατά βούληση στο καλάθι του Φοίνιξ, ακόμη και με δύο αντιπάλους απέναντι του!

Και στο φινάλε, όταν στο 97-96, οι συμπαίκτες του έδωσαν την μπάλα για την τελευταία επίθεση, εκείνος δεν την εκβίασε. "Διάβασε" σωστά την άμυνα, που είχε προσαρμοστεί όλη επάνω του και αποφάσισε να βγάλει πάσα στην περιφέρεια για να έρθει το τρίποντο του Σνελ, που ολοκλήρωσε τη νίκη. Απόφαση που αποθέωσε και ο προπονητής του Τζέισον Κιντ.

Οι Μπακς έκαναν την 4η νίκη τους στα τελευταία 5 ματς, αλλά ακόμη είναι στην 10η θέση με ρεκόρ 26-31 (27-32 το Μαϊάμι και 28-31 το Ντιτρόιτ) και πρέπει να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο. Τα ξημερώματα (02.00 - Cosmote Sport) αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τους πρωταθλητές Κλίβελαντ Καβαλιερς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ