ΣΠΟΡ

Ολυμπιακός: παρελθόν ο Πάουλο Μπέντο, αναλαμβάνει ο Βούζας

Ολυμπιακός: παρελθόν ο Πάουλο Μπέντο, αναλαμβάνει ο Βούζας
Το ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν το τελευταίο του Πάουλο Μπέντο στον πάγκο του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ

Και επίσημα ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Πάουλο Μπέντο. Προπονητής αναλαμβάνει ο τεχνικός της Κ-20 Βασίλης Βούζας.

Οι δηλώσεις του Πάουλο Μπέντο μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, είχαν ήδη προκαλέσει κύμα δυσαρέσκειας στις τάξεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και στους φιλάθλους της ομάδας. Το ρεπορτάζ έλεγε ότι ήταν θέμα χρόνου η ανακοίνωση του «διαζυγίου» των δύο πλευρών. Παράλληλα υπήρχε και δυσαρέσκεια για την εικόνα της ομάδας στα εντός Ελλάδας παιχνίδια, με τον Ολυμπιακό να κάνει τρεις συνεχόμενες ήττες χωρίς να βάλει μάλιστα ένα γκολ.

Η ανάρτηση του Τσόρι Ντομίνγκεζ απλά επιβεβαίωσε το κλίμα και πριν από λίγο ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα το τέλος της συνεργασίας με τον Πορτογάλο τεχνικό.

Ο Βασίλης Βούζας στο τιμόνι

Ο Βασίλης Βούζας, τεχνικός της Κ-20 του Ολυμπιακού και παλιός παίκτης της ομάδας επιλέχθηκε ως η καλύτερη δυνατή λύση για να καθοδηγήσει τον σύλλογο, αρχής γενομένης από το ματς με την Μπεσίκτας.

3756704


(Νέος προπονητής του Ολυμπιακού ο Βασίλης Βούζας - Πηγή: EUROKINISSI / ACTION IMAGES)

Ο 51ος ετών τεχνικός ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού και έκανε καριέρα ως αμυντικός στον Ιωνικό, στην Δόξα Δράμας και τον Εθνικό. Όταν τελείωσε την καριέρα του εργάστηκε σαν πρώτος προπονητής σε αρκετές ομάδες (Χαϊδάρι, Ατρόμητος, Ιωνικός, Λεβαδειακός, Παναχαϊκή, Θρασύβουλος), ενώ από το 2014 έχει αναλάβει τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού.

1224926


(Η παρουσίαση του Βασίλη Βούζα από τον Ατρόμητο το 2008 - Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ)

Βοηθοί του Βασίλη Βούζα θα είναι ο Τάσος Πάντος και ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ενώ επιστρέφει ο Αλέκος Ράντος ως προπονητής τερματοφυλάκων, αλλά και ο Χρήστος Μουρίκης στην θέση του γυμναστή, αφού μαζί με τον Μπέντο, παρελθόν αποτελούν και οι βοηθοί του. Οι παίκτες θα γνωρίσουν το νέο τους προπονητή στις 18.00 στο γήπεδο του Ρέντη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ