ΣΠΟΡ

Ο Ζέκα πήρε ελληνικό διαβατήριο και ετοιμάζεται για την εθνική ομάδα

Ο Ζέκα πήρε ελληνικό διαβατήριο και ετοιμάζεται για την εθνική ομάδα
Τον Γιώργο Καραγκούνη (αρ) μπορεί να διαδεχθεί πλέον στην εθνική Ελλάδας ο Κάρλος Ζέκα (δ) EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ

Ο Κάρλος Ζέκα προβάρει την φανέλα της εθνικής Ελλάδας, αφού από σήμερα έχει στα χέρια του το Ελληνικό διαβατήριο και τη δυνατότητα να τεθεί στην διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού Μίχαελ Σκίμπε.

Ο Κάρλος Ζέκα πολιτογραφήθηκε Έλληνας και πλέον έχει το Ελληνικό διαβατήριο στα χέρια του. Αυτό σημαίνει πως θα μπορεί να αγωνιστεί και με την Εθνική Ελλάδος και το μόνο που απομένει είναι η ορκωμοσία του. Αυτή δεν αποκλείεται να γίνει άμεσα, με την ΕΠΟ να τρέξει και άλλο την διαδικασία, προκειμένου ο αρχηγός του Παναθηναϊκού να τεθεί στην διάθεση του Μίχαελ Σκίμπε για το ματς με το Βέλγιο στις 25 Μαρτίου. Επόμενο ματς είναι η αναμέτρηση με την Βοσνία στις 9 Ιουνίου.

3943951


(Έλληνας με την βούλα ο Κάρλος Ζέκα - Πηγή: EUROKINISSI / ACTION IMAGES)

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε την σχετική ανάρτηση για τον Ζέκα στην οποία φιλοξενούνται και δηλώσεις του παίκτη: «Νιώθω πολύ περήφανος και πολύ χαρούμενος που πήρα την ελληνική υπηκοότητα. Είναι κάτι που το ήθελα καιρό. Όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στην Ελλάδα όλοι με υποδέχθηκαν με θέρμη και με αποδέχθηκαν. Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Χρειάζεται να ορκιστώ για ολοκληρωθεί η διαδικασία και εφόσον γίνει αυτό θα μπορέσω να παίξω στην Εθνική Ελλάδας. Ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα αφού με το ελληνικό διαβατήριο πλέον θα έχω δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδας. Επιπλέον ήταν όνειρό μου να βοηθήσω την Ελλάδα με τον τρόπο μου, όπως με βοήθησαν οι Έλληνες όλα αυτά τα χρόνια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ