ΣΠΟΡ

Περιμένει δίδυμα ο Κριστιάνο Ρονάλντο;

Περιμένει δίδυμα ο Κριστιάνο Ρονάλντο;
Μεγαλώνει η οικογένεια του Κριστιάνο Ρονάλντο Reuters / Ruben Sprich

Η αγγλική SUN υποστηρίζει σε σημερινό της δημοσίευμα ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα αποκτήσει σύντομα δίδυμα, μόνο που η μητέρα τους δεν θα είναι η σύντροφός του Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ.

Η Αγγλική εφημερίδα επικαλείται πηγή από το πολύ στενό περιβάλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στο οποίο ο Πορτογάλος άσσος φέρεται να έχει αποκαλύψει ότι πολύ σύντομα θα μεγαλώσει η οικογένεια με δύο ακόμη αγόρια. Όπως ακριβώς όμως έγινε σήριαλ η γέννηση του Κριστιάνο Τζ. με το ρεπορτάζ να κάνει λόγο για αμοιβή 10 εκατ. στην μητέρα του αγοριού, το ίδιο φαίνεται ότι συμβαίνει και τώρα.

2017 01 09T192255Z 2031068493 LR1ED191HTWUM RTRMADP 3 SOCCER FIFA PLAYER


(Ο Κριστιάνο Τζούνιορ στην βράβευση του πατέρα του από την FIFA - Πηγή: Reuters / Ruben Sprich)

Πάντοτε σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της SUN, τα δίδυμα (πιθανότατα αγόρια) κυοφορούνται από παρένθετη μητέρα στην Δυτική Ακτή των ΗΠΑ και πρόκειται σύντομα να γεννηθούν και να τα στείλει στη συνέχεια στην Μαδρίτη, όπου θα αναλάβει την φροντίδα τους η μητέρα του Ντολόρες.

2017 01 09T172730Z 63039954 LR1ED191CHIQ6 RTRMADP 3 SOCCER FIFA PLAYER


(Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ και τον μικρό Κριστιάνο Τζ. - Πηγή: Reuters / Arnd Wiegmann)

Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο CR7 αποκάλυψε στους πολύ κοντινούς του ανθρώπους, ότι νιώθει έτοιμος για να μεγαλώσει η οικογένεια του και ο 7χρονος γιος του να αποκτήσει αδελφάκια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ