ΣΠΟΡ

Έλληνας ο Ζέκα - Προβάρει τα γαλανόλευκα

Έλληνας ο Ζέκα - Προβάρει τα γαλανόλευκα
Ετοιμος να φορέσει την φανέλα της εθνικής ομάδας ο Έλληνας Ζέκα (δ) EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ

Ο Κάρλος Ζέκα είναι και τυπικά από σήμερα συμπολίτης μας καθώς ορκίστηκε και έλαβε το διαβατήριο του. Ο μέσος του Παναθηναϊκού είναι πλέον στην διάθεση του Ομοσπονδιακού προπονητή Μίχαελ Σκίμπε ακόμη και για το ματς με το Βέλγιο.

Ο Κάρλος Ζέκα πέρασε και το τυπικό κομμάτι της ορκωμοσίας του στα γραφεία της Διεύθυνσης Αστικής Κατάστασης Ανατολικής Αττικής και έχοντας πλέον και το Ελληνικό διαβατήριο στα χέρια του μπορεί να ενισχύσει την εθνική μας ομάδα. Κάτι άλλωστε που και ο ίδιος ο Ζέκα ήθελε πάρα πολύ, αλλά και ο Σκίμπε, που θα έχει έναν επιπλέον αμυντικό μέσο (μαζί με τους Σάμαρη και Μανιάτη λογικά θα είναι στην 3άδα, σε ένα πιο αμυντικό σχήμα) στην διάθεσή του στην προσπάθεια της εθνικής ομάδας για πρόκριση στα τελικά του μουντιάλ του 2018.

https://www.instagram.com/p/p

Μάλιστα ο 29χρονος μέσος αναμένεται να είναι στις κλήσεις για το κρίσιμο παιχνίδι με την πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου μας, το Βέλγιο, στις Βρυξέλλες στις 25 Μαρτίου.

Χωρίς Καρνέζη στο τέρμα η Εθνική

Εκεί όπου δεν θα είναι πάντως ο τερματοφύλακας της εθνικής Ορέστης Καρνέζης: τραυματίστηκε στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης της Ουντινέζε με την Πεσκάρα και έχει υποστεί εξάρθρωση στη φάλαγγα του μικρού δάκτυλου του δεξιού χεριού, που θα τον κρατήσει περίπου τρεις εβδομάδες εκτός δράσης.

3952633


(Τραυματίας ο Καρνέζης στο ματς με το Βέλγιο - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ACTION IMAGES)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ