ΣΠΟΡ

Champions League: Με δύο παιχνίδια ολοκληρώνεται η φάση των «16»

Champions League: Με δύο παιχνίδια ολοκληρώνεται η φάση των «16»

Συνεχίζονται, σήμερα, οι αγώνες στο Champions League για την φάση των «16». Η Ατλέτικο Μαδρίτης, έχοντας το προβάδισμα του 4-2,υποδέχεται στο Βιθέντε Καλντερόν την Μπάγερ Λεβερκούζεν ενώ στο άλλο παιχνίδι η Μονακό αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Σίτι στον επαναληπτικό του 5-3.

Το προβάδισμα στους «ροχιμπλάνκος»

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, η οποία προέρχεται από δύσκολη εκτός έδρας νίκη με την Γρανάδα, καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ της 4-2 του πρώτου αγώνα και να προκριθεί στους «8».

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Γκάμπι και Φιλίπε Λουίς, καθώς και στους τραυματίες Γκαμεϊρό, Φερνάντεζ και Τιάγκο, ενώ αμφίβολοι είναι οι Τόρες και Σάβιτς.

Από την πλευρά της, η Λεβερκούζεν θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 4-2. Οι «ασπιρίνες» προέρχονται από εντός έδρας ισοπαλία με την Βέρντερ Βρέμης (1-1) συνεχίζοντας, έτσι, το σερί αρνητικών αποτελεσμάτων.

Πιθανή ενδεκάδα Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Χουανφράν, Γκοδίν, Χιμένεθ, Ερνάντεζ, Καράσκο, Νίγκεθ, Κόκε, Παρτέι, Γκριεζμάν, Κορέα

Πιθανή ενδεκάδα Λεβερκούζεν: Λένο, Ντα Κόστα, Γιεβντάι, Ντράγκοβιτς, Βέντελ, Μπάουμγκαρτλινγκερ, Καμπλ, Μπελαράμπι, Φόλαντ, Μπραντ, Τσιτσαρίτο.

ATLETICO BAYER

«Κόπηκε» ο Χάβερς λόγω σχολικών υποχρεώσεων

Η Λεβερκούζεν σε ανακοίνωση της ενημέρωσε ότι απέκλεισε από την αποστολή στο σημερινό ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης τον 17χρονο Κάι Χάβερς λόγω σχολικών υποχρεώσεων. Η γερμανική ομάδα μέσω των social media ανακοίνωσε τους παίκτες που θα βρεθούν στη 18άδα του σημερινού αγώνα όμως ο Χάβερς δεν θα βρεθεί ανάμεσα τους καθώς πρέπει να παρευρεθεί στο σχολείο για να δώσει εξετάσεις.

Η Λεβερκούζεν με αυτή την κίνηση δίνει προτεραιότητα στην παιδεία και δείχνει ότι ενδιαφέρεται για τους ποδοσφαιριστές της.

Η ευκαιρία των «πολιτών» να βρεθούν στους «8»

Στο άλλο παιχνίδι η Μονακό θα υποδεχτεί τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία στην προηγούμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων στην Αγγλία είχε κερδίσει με 5-3 αποτέλεσμα που της δίνει προβάδισμα απέναντι στους Γάλλους. Οι Μονεγάσκοι έχουν αντιμετωπίσει πέντε φορές τους «πολίτες» σε διπλά νοκ-άουτ παιχνίδια και τους έχουν αποκλείσει ισάριθμες φορές.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μονακό: Σούμπασιτς, Σιντιμπε, Γκλικ, Ραγκι, Μεντι, Λεμαρ, Μπακαγιοκο, Φαμπινιο, Σιλβα, Φαλκαο, Ζερμεν

Μάντσεστερ Σίτι: Καμπαγιέρο, Οταμέντι, Στόουνς, Σανια, Φερναντινιο,Σιλβα,Τουρε, Ντε Μπράιαν, Στέρλινγκ, Αγουερο, Σανε

MONACO CITY

ΔΗΜΟΦΙΛΗ