ΣΠΟΡ

Οι επιλογές του Σκίμπε για το ματς της εθνικής ανδρών με το Βέλγιο

Οι επιλογές του Σκίμπε για το ματς της εθνικής ανδρών με το Βέλγιο
Οι διεθνείς για το ματς με το Βέλγιο EUROKINISSI / ICONPRESS / ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Ο Κάρλος Ζέκα, αλλά και οι δύο "μικροί" του Ολυμπιακού Μανθάτης και Ανδρούτσος είναι τα νέα πρόσωπα στην εθνική ομάδα των Ανδρών για την αναμέτρηση με το Βέλγιο στις 25 Μαρτίου στα πλαίσια των προκριματικών του  μουντιάλ του 2018.

Ο Μίχαελ Σκίμπε επέλεξε 24 ποδοσφαιριστές γαι την αποστολή και θα αφήσει έναν στην Αθήνα πριν η ομάδα ταξιδέψει στο Βέλγιο. Ο Κάρλος Ζέκα είναι, όπως αναμενόταν, στις κλήσεις, αλλά ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί όλα τα διαδικαστικά ζητήματα με την έκδοση διαβατηρίου και θα γίνει αγώνας δρόμου μέχρι τελευταία στιγμή.

2634196


(Ο Μίχαελ Σκίμπε ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με το Βέλγιο - Πηγή: EUROKINISSI / ICON PRESS / ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Επίσης για πρώτη φορά είναι στην αποστολή οι νεαροί του Ολυμπιακού Μανθάτης και Ανδρούτσος, ενώ απουσιάζουν σε σχέση με προηγούμενες κλήσεις οι Κουτρουμπής και Κυριάκος Παπαδόπουλος (τιμωρημένος). Σε ό,τι αφορά την θέση του τερματοφύλακα με δεδομένη την απουσία του τραυματία Καρνέζη, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός εμπιστεύτηκε τους Γλύκο, Καπίνο και Κυριακίδη και δεν κάλεσε κάποιον καινούργιο.

Η αποστολή της εθνικής

Παναγιώτης Γλύκος, Στέφανος Καπίνο, Δημήτρης Κυριακίδης, Βασίλης Τοροσίδης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Μάριος Οικονόμου, Γιώργος Τζαβέλας, Κώστας Σταφυλίδης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Ανδρέας Σάμαρης, Γιάννης Μανιάτης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Κάρλος Ζέκα, Μανώλης Σιώπης, Θανάσης Ανδρούτσος, Κώστας Φορτούνης, Πέτρος Μάνταλος, Δημήτρης Διαμαντάκος, Κώστας Μήτρογλου, Απόστολος Βέλλιος, Γιάννης Γιαννιώτας, Γιώργος Μανθάτης, Τάσος Μπακασέτας.

15950301


(Την Τρίτη ξεκινά η προετοιμασία της εθνικής - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ)

Η αποστολή της Εθνικής θα συγκεντρωθεί την προσεχή Δευτέρα και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 21 Μαρτίου και ώρα 11:30 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, η οποία θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ