ΣΠΟΡ

Euroleague: Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Καλάθη

Euroleague: Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Καλάθη
Ο Νικ Καλάθης με τον Φελντέιν στην προπόνηση της Τετάρτης EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ

Στην τελευταία πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού Superfoods θα κριθεί η συμμετοχή του Νικ Καλάθη στο ντέρμπυ της 26ης αγωιστικής της Euroleague με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού Superfoods έχει τενοντίτιδα στο δεξί του γόνατο και την Τρίτη δεν έκανε προπόνηση, αλλά σήμερα Τετάρτη έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της. Πλέον ο Νικ Καλάθης θα δοκιμάσει πάλι το πρωί της Πέμπτης στην τελευταία προπόνηση ώστε να τεθεί οριστικά στην διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ.

4077822


(Τζέιμς και Σίνγκλετον στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού Superfoods - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)

Τσάβι Πασκουάλ: «Ενωμένοι για τη νίκη»

Τη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στην 8άδα θα κυνηγήσει ο Παναθηναϊκός Superfoods απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή την εποχή και πρωτοπόρο της βαθμολογίας.

4077903


(Ο Τσάβι Πασκουάλ μιλά στους εκπροσώπους του Τύπου - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)

«Ισως είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, παίζει απίστευτο μπάσκετ, με απίστευτους παίκτες. Ξέρουμε ότι αύριο θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Θέλουμε να παίξουμε καλά, περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στο ΟΑΚΑ να βοηθήσει την ομάδα. Ξέρουμε ότι μετά τις δύο ήττες με την Νταρουσάφακα και την Ζαλγκίρις αυτό το παιχνίδι είναι τελικός για εμάς. Νομίζω ότι είναι ώρα για την ομάδα να είναι ενωμένη, οι παίκτες, οι προπονητές, όλοι οι φίλαθλοι, για να κάνουμε το καλύτερο. Σε αυτό το παιχνίδι πρέπει να είμαστε όπως είμαστε συνήθως εντός έδρας και τότε θα έχουμε αρκετές πιθανότητες για τη νίκη» ήταν η κεντρική τοποθέτηση του τεχνικού του Παναθηναϊκού Superfoods.

Διαβάστε στο leoforos.gr όλες τις δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ αλλά και τα όσα είπαν οι Γκέιμπριελ και Φελντέιν για το ματς με την Ρεάλ Μ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ