ΣΠΟΡ

Στέλνουν Γουδή τον Παναθηναϊκό, ΟΑΚΑ προτείνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods

Στέλνουν Γουδή τον Παναθηναϊκό, ΟΑΚΑ προτείνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods
Σχέδιο για μετεγκατάσταση του Παναθηναϊκού από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ

Δημοσίευμα της εφημερίδας Goal υποστηρίζει ότι υπάρχει κυβερνητική πρόθεση για να μετεγκατασταθεί ο Παναθηναϊκός από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας στο Γουδή. ΟΑΚΑ για 99 χρόνια είναι η πάγια θέση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας θα υπάρξει το απόγευμα συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, επί του θέματος, ώστε να τεθούν επί τάπητος οι λεπτομέρειες όλου του πρότζεκτ, που προβλέπει το γκρέμισμα της ιστορικής έδρας του συλλόγου επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και δημιουργία ενιαίου χώρου πράσινου στην περιοχή.

goal pao leoforos


(Το δημοσίευμα της εφημερίδας Goal )

Την ίδια ώρα από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods τονίζεται η αντίθεσή της στο σχέδιο και προτείνεται εναλλακτική: αν πρέπει ο Παναθηναϊκός να υποχρεωθεί να αφήσει τον ιστορικό χώρο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, τότε η πιο δίκαιη και ιδανική λύση είναι η ανταλλαγή του με ολόκληρο το συγκρότημα των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για 99 χρόνια. Το ΟΑΚΑ διαθέτει το μεγαλύτερο γήπεδο ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, το μεγαλύτερο μπασκετικό γήπεδο αλλά και χώρους ικανούς να στεγάσουν ολόκληρο τον σύλλογο!

2136099


(Γκρέμισμα της Λεωφόρου προβλέπει το σχέδιο μετεγκατάστασης - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)

Η πρόταση περί παραχώρησης των Εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ είχε μάλιστα ξαναπέσει το τραπέζι από τους «πράσινους» και επί ημερών του Σταύρου Κοντονή στο αρμόδιο Υπουργείο και ήταν πλήρως στοιχειοθετημένη.

Διαβάστε περισσότερα στο leoforos.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ