UEFA: 14η η Ελλάδα «κλείδωσαν» τα «εισιτήρια» του 2018-2019
Η ελληνική παρουσία στις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ολοκληρώθηκε με τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη συνέχεια του Europa League, και με δεδομένο ότι δεν πρόκειται να «μαζέψει» άλλους βαθμούς, η Ελλάδα κατατάσσεται στην 14η θέση στην ειδική βαθμολογία της UEFA με 27.900 βαθμούς.
Έτσι λοιπόν από την σεζόν 2018-19 η Ελλάδα θα έχει πέντε εκπροσώπους στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις, με τον πρωταθλητή να ξεκινά τις υποχρεώσεις του από τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, ενώ ο 2ος της βαθμολογίας θα αρχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία από τον 2ο προκριματικό γύρο (των μη πρωταθλητών).
Ο κυπελλούχος θα αρχίσει από τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League και ο τρίτος και ο τέταρτος της βαθμολογίας θα παίξουν τον 2ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.
Από τον επόμενο χρόνο οι ελληνικές ομάδες θα δώσουν μάχη προκειμένου η χώρα να μην πέσει στην κατάταξη, καθώς Ελβετία και Τσεχία βρίσκονται λίγο πιο πάνω και η Αυστρία είναι ελάχιστα πιο χαμηλά.
Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Ισπανία με 100.998 βαθμούς, στη δεύτερη με μεγάλη διαφορά είναι η Γερμανία με 78.498 και στην τρίτη η Αγγλία με 73.819 βαθμούς.
Καταιγίδα Boelo: Δεκάδες ακυρώσεις πτήσεων στο Άμστερνταμ λόγω θυελλωδών ανέμων
15:26
Ολοκληρώθηκε η μαραθώνια απολογία Λιόλιου στον ανακριτή – Αρνήθηκε τις κατηγορίες
15:13
Στη Σαουδική Αραβία ο Μητσοτάκης - Συνάντηση με τον Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν
14:55
Pizza Fan: «Παρακολουθούμε τις εξελίξεις - Δεν υπάρχουν απολύσεις αυτή τη στιγμή» λέει ο Καραγκούνης
14:48